bence0330 írta: ↑2024.01.14. 22:27:19
Én is rohadt ideges vagyok, és sokat nem várnék már vele én sem, de ennek szerintem semmi realitása. No meg eleve nincs még benne a köztudatban, hogy az 5. hely szinte biztos, hogy idén BL indulást fog jelenteni a La Ligában, nagy csodának kéne történnie, hogy ne így legyen. Az meg kb 100%, hogy meglesz, 9 ponttal vezetünk a 6. előtt -1 meccsel.
De szerintem a 4. hellyel sem lesz gond, sőt.
De ezzel nem Xavi maradása mellett akarok érvelni, csak szerintem azért ilyen gond nincs, nem jó a csapat, de azért nem is olyan rossz.
Ebben az szezonban egyetlen félidőt, az atletico elleni elsőt tudom megemlíteni, amit értékelhető volt.
A többi egy nagy, koncepciótlan, ócska szenvedés.
Nincs pénz, oké. Meg is látszik a kereten.
Araujó botrány, de nála csak a francia divatbohóc a rosszabb, Baldé védekezni nem tud, de legalább beadni sem. Inigo 4 meccs után megsérül 2 hónapra, a dán sincs élete formájában. Canceloban van fantázia, talán.
Gündögan totál nyugdíj, 3 meccsre jut egy jó labdája, az agyon imádott Pedri, ha épp nem sérült két hónapig, számomra totál súlytalan. De Jong még tud kiemelkedőt hozni, de már Ő is inkább visszafelé fejlődik.
A támadókat meg ne említsük, Lewa nem tud levenni egy labdát, a cápa max. vergődik a parton, Yamalnak volt egy jó csele fél éve, azóta értékelhetetlen, raphina legalább akar, de 1v1-ben bármelyik megye III-as védő megeszi, Félix meg nem véletlenül nem vált be sehol.
S e mellé van Xavi, aki erőlteti az időtmúlt, tili-toli, takony Barca DNS-t, amire kb. 1 keret volt képes.
Meccsek óta nem, hogy lenne BÁRMIBEN előrelépés, ugyanaz az ötlettelen semmi van csak.
Én így látom, de ez már lehet csak a mai meccs utózöngéje.