ultrasur írta: ↑2024.01.04. 14:16:46
Biztos kijátszák majd, de ha jol tudom, ha City indul a BL-ben, akkor a Girona nem indulhat.
Gondolom nyárra le lesz papirozva az egész, de ez még bekavarhat.
Volt erről szó, de pár napja azt olvastam, hogy mivel a City group nem többségi tulajdonos (40 valahány %), így elvileg nem lesz akadálya. Példának felhozták, hogy anno a Salzburg és a Lipcse is indulhatott egyszerre.
Én nagyon szurkolok a Girona-nak, hogy húzzák ki a végéig, nekik tényleg csak ez van, a Real-t a BL még leszívhatja. Az is jó, hogy sikerült jó helyre kölcsönadni a játékosokat, EG stabil kezdő, Torre is egyre többet játszik. Ha egyiket se tartjuk meg, legalább az áruk felment. Plusz tárgyalási alap lehet ha el akarunk onnan hozni valakit, Aleix Garcia-ról elvileg még mindig nem tettünk le. EG + Romeu és mehet a biznisz

És akárhányszor belenéztem, egész szép focit toltak, volt tartásuk, csomószor kerültek hárrányba aztán visszahozták. Én Laporta-ék helyében az edzőt, Michel-t is felírnám a listámra, ha mi a szezon végére nem tudunk előrébb lépni. Ő talán azon kevés edzők közé tartozik, akit még meg tudnánk fizetni