brazilfan írta: ↑2024.01.02. 09:09:13
Nekem nem, a hátvéd azt hiszi, hogy nem les, megy tovább, becsúszik, eltalálja a csatár lábát, ápolni kell, percekig áll a játék teljesen értelmetlenül.
Közben mindenki a partjelzőt szidja, hogy miért nem intett.
Igen, ez az egy hátránya van, de ez iszonyú ritka, egy játékos 100 percen át ki van téve a sérülés veszélyének.
Cserében viszont nincsenek lesből adódó meccset eldöntő tévedések (1-1 passzív témájú igen, de azt most hagyjuk). Kb kereken nullára lehet így redukálni azokat. Meg szerintem logikus is az a gondolkodás, hogy a már lejátszott eseményt vissza lehet fújni, de ha lefújják, akkor újra már nem lehet játszani.
Szerintem amíg nincs egy teljesen élő sebességű elektronikus rendszer erre, addig ez az egyetlen módja, hogy ne legyenek hibák. És a lesből adódóak rendszerint meccset befolyásolóak, nem olyan, mint egy tévesen kiosztott sárga.
Azt meg (most függetlenül, milyennek tartod a szabályt, csak azt véve, hogy ez a szabály és kész), nem tudom másnak betudni, csak a játékos butaságának, amikor integet kifelé. Az első pillanatokra még elfogadom a berögződést, még ha nehezen is, de aztán a végén is ezt csinálják, ha végetért a támadás, akkor már rég nem a pillanatnyi reflexek vezérlik az embert. Nem is tudom, hány éve van már így a szabály, 4 vagy 5 talán, eléggé rosszul érezném magam, ha ennyi idő alatt nem sikerült volna megtanulnom.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy