A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Balde-Gündogan-SR 3 tuti gólhelyzetet jelent a Realnak, Lewa-Torres pedig 2 kihagyott ziccert, így félő, hogy 3:0-ra bukjuk a meccset, de ne így legyen !

Ha konkrét linket szeretnél, szerintem nézz vissza a kezdés perceiben. Általánosságban meg ezt a kettőt mentsd el, fent lesz sok link.

Nem próbálgatni kell, hanem megfelelő embert tenni oda. Védekező középpályás nélkül nem fog menni, De jong pedig nem az. Ha Romeut vettük erre a posztra, akkor őt kell beépíteni.
Egy próbát megér, a kérdés azonban az nalam vele kapcsolatban, hogy a rombolás mellett mennyire tud hasznos lenni építkezésben felállt védelem ellen pl. Hianyzik Busquets ezen skillje (más nem nagyon).bunga írta: ↑2024.01.13. 09:47:48Számomra az is jó téli meglepi volna, ha Inigo felépülése után Christensent végre kipróbálnák vkp. szerepkörben.Minden adottsága meg van hozzá.Peter írta: ↑2024.01.12. 23:55:07
képtelen vagyok elhinni, hogy a játékosmegfigyelő hálózatunk ne tudna találni megfelelő játékost erre a posztra. Egyáltalán nem valami felkapott hypeolt királyfit, hanem olyat, aki majd itt válhat a megfelelő figyelem középpontjává.
Téli meglepetésnek örömmel fogadnám.
Számomra az is jó téli meglepi volna, ha Inigo felépülése után Christensent végre kipróbálnák vkp. szerepkörben.Minden adottsága meg van hozzá.Peter írta: ↑2024.01.12. 23:55:07
képtelen vagyok elhinni, hogy a játékosmegfigyelő hálózatunk ne tudna találni megfelelő játékost erre a posztra. Egyáltalán nem valami felkapott hypeolt királyfit, hanem olyat, aki majd itt válhat a megfelelő figyelem középpontjává.
Téli meglepetésnek örömmel fogadnám.