Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
A csapat "elfáradásának" - e tekintetben - semmi köze az évjárathoz. Néhány év után fáj, nem fáj, bele kell nyúlni, megfelelőlen kell frissíteni.
De amúgy ennyire? Nem követem őket nagyon. Azért meglepő számomra, mert nem öregedtek ki, Müller kivételével kb tökéletes korban van mindenki (Sané 28, Gnabry 28, Goretzka-Kimmich 29, Coman 27, Musiala klasszissá érett közben, Davies is jó korba ért, stb) semmi nem indokolja, hogy így legyengüljenek egyéni szinten. Így vakon kérdezve nem lehet, hogy ez inkább valami más gond, mint az egyének? Akár edzői, akár valami gond van az egész miliővel a csapat körül... passz. Én a keretet nem látnám a kort figyelembe véve sem gyengébbek, mint a mindenkit leigázó 20-ast.
A fél csapatot le kellene cserélni ahhoz, hogy újra BL esélyes legyen. Láttam a Leverkusen és a Lazio elleni meccsüket. Árnyékuk önmaguknak.Peter írta: ↑2024.02.24. 22:53:19.....
A magba nem nyúlt bele.
Évekkel ezelőtt egy Kimmich igazolás számunkra sokmindent megoldott volna, de ma már azt gondolom, jó lenne más irányba gondolkodni a klubnál, hacsak mondjuk Flick érkezne és ragaszkodnia hozzá vagy éppen miatta lenne szándéka idejönni.
Már Nagelsmann alatt is fáradt volt ez a brigád, persze önmagához képest.LG írta: ↑2024.02.24. 19:53:13-Sané iszonyatosan gyenge, több ígéretes támadás rajta halt meg ma is.
-Kicsit olyanok lettek, mint mi a nagy generációnk kifutásakor, néhány elkezdtek sokat képzelni magukról, pl. Müller, Kimmich. Tuchel-t lehet kritizálni, de nem az első edző, akit megbuktatnak a játékosok. Pedig szerintem a csapat jövője nem bennük van.
Én sem bánnám, nem ártott ő nekünk igazából semmit, mindenképp a sportszerűbb, korrektebb Real játékosok közé tartozott. Edzőként pedig a Guardiola-féle irányt viszi tovább.
Én csak a második félidőt láttam, de Grimaldo nekem is szemet szúrt, hogy mit játszott.. Meg akartam nézni, hogy ez most csak egy egyszeri kiemelkedő forma volt-e.. De idén baloldali védőként, szélsőként a 8 gól 10 gólpasz.. azért az combos mutató Bár félek, nálunk nem tudták volna kihozni belőle ezt a formát..
Lassan nekem is meg kéne néznem a meccseiket, legalább valami hosszabb összefoglalókat. Semmit nem láttam belőlük.LG írta: ↑2024.01.20. 20:41:57Megnéztem az RBL-Leverkursen meccset, és jó döntésnek bizonyult, kiváló iramot, fordulatokat, jó játékot kaptam.
Az első félidő a hazaiaké volt, a Bayer fölé nőttek olyan szinten, ahogy ebben a szezonban még senki, jogos volt a vezetésük. A félidő után viszont Xabiék jelentősen feljavultak, jött is az egyenlítés. Majd mentek a győzelemért, de ők kaptak gólt kontrából. De ebből is felálltak, és megfordították. Nagyon szimpatikus volt, ahogy a végén beszorították a Lipcsét, látszott rajtuk, hogy akarják ezt a meccset és a Bajnokságot is!
Szurkolok nekik nagyon, hogy meg legyen, és egyre inkább kezdem elhinni, hogy meg is lehet. Ebben a csapatban van tartás és minőség is. Nincs bajom a Bayern-nel sem, de ennyi év után nyerjen már más végre.
Ők meg felőlem elvihetik a BL-t. Mivel a Barca győzelmére semmi esélyt sem látok, City és Real győzelmet pedig nem szeretnék, alá is írnám ezt a forgatókönyvet. Így szerencsétlen Kane sem maradna trófea nélkül.
Grimaldo-t pedig már figyelem egy ideje, és nagyon jó véleménnyel vagyok róla. Az utolsó két meccsen csapata legjobbja volt, a gólpasszokat pedig úgy osztogatja, mint a cukrot.
Ha a múlt héten kaptunk volna ki a Frankfurttól, akkor szinte biztosan bólogatnék most. hogy hát igen, mit is tud ez a Frankfurt....
Igen-igen, de elfelejted, hogy az csak az Európa liga volt, meg hát a Frankfurt is csak egy huszadrangú csapat.