Szódával elment, a lényeg megvolt, mindig minden nagycsapat szenved ezekkel a kicsikkel, akik az életük pillanatait élik, sokszor buknak is. Ez van, majd jobb csapatnál jobbnak kell lennünk. A szuperkupát gondolom megnyomjuk. A cserékig egész korrekt volt, még ha kicsit one man show is. Raphinha messze a legjobb volt, Fortot ki lehet még emelni abszolút, az első órában Koundé is tetszett, nem mindig jön fel ennyire, jól érzi már a beindulásokat, még ha a vége nem is mindig sül el jól, sőt.
Kíváncsi vagyok, volt-e a mai napnak valamilyen hosszútávú következménye. Pl. Fort esetében. Nagyon fiatal, de néha szívesen látnám csereként, nem elkapkodva a beépítését. Gondolom ha Cancelo nem épül fel, visszük magunkkal a közel-keletre.
Romeut sajna végleg el kell felejteni, igazából elpasszolnám kölcsönbe(ha lehetne, végleg) a télen, bárkit hozunk ennél (fel a B-ből-ifiből), az jobb megoldás lesz. És szerintem ő simán elég egy top liga középcsapatába, az új csapata és ő is jól járna vele, meg mi is.
A tizit sajnáltam, hogy nem kapta meg Roque. Esküszöm Lewy helyében átadtam volna, nem csak azért, mert innen könnyű.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy