Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hat en sajnos nagyon naiv ember vagyomSacchi írta:Látom nálatok is vannak olyanok akik azt hiszik, hogy amit egy újság leír az tuti igaz. mi az hogy calderon monopolyzik? Inkább az újságok, nem?
Meg aztán olyanok is vannak, akiknek csak az a lényeg h megkpják zs-t, és baxnak rá h játxanak-e vagy nem.Asys írta:Oleguer az egyetlen aki akkor is maradna ha egy percet se játxana!!!
Ő mindörökké katalán!!!
Azért a klubhűség már messze nem számít olyan sokat. Gondolj bele, jön esetleg egy másik edző, aki nem bírja Dinho rendezetlen fogsorát, ezért kivágja a lelátóra, h ne is lássa, de amúgy a csapatnak jól megy. Szted bárki hűséges maradnabarca99 írta: Légyszi csak egy kérdésre válaszolj nekem: Ezt mire alapozod? Ha jönnek a sikerek meg ugye ott a klubhűség... miért mennének el?
Jóvanna!!!Sharkinho írta:Nemtökmindegy?Valami brazil kiscsapat.
Flamengo???Sharkinho írta:Végülis nem ír hülyeséget. 2015 után Ronnie elmegy levezteni a Flamengoba, Messi meg ide jön Herénybe egy kicsit. Örökre nem lehet itt tartani
Légyszi csak egy kérdésre válaszolj nekem: Ezt mire alapozod? Ha jönnek a sikerek meg ugye ott a klubhűség... miért mennének el? Ronaldinho aki innen akar visszavonulni? Vagy a Barcában felnőtt Messi megy el? Ugyanmár.... Előbb gondolkozz mielőtt írsz vmit...Real Madrid C.F. írta:Nem fogjátok birni itt tartani a sok sztárt...
Egy valamit elfelejtesz: ezek a játékosok ITT lettek sztárok, ITT nyújtottak olyan teljesítményt amivel kivívták maguknak az elismerést, amiért most a világ legjobbjai között vannak számontartva. ITT váltak igazi klasszissá! Ez egy 3 éve zajló, tudatos csapatépítés eredménye, mert mi nem NEVEKET vásároltunk, nem más csapatokban nyújtott teljesítmény alapján válogattunk. Mi szóról szóra "téglánként" építettük fel azt amink most van, feleannyi pénzből, de rengeteg munkával, szorgalommal és hozzáértéssel. Ez az ami nálatok mutatóban sem volt, nincs és nem is lesz. Ezek a MI SZTÁRJAINK, és ha akarjuk eladjuk, ha akarjuk megtartjuk őket, de mivel jelenleg gazdaságilag is erős a csapat, egész egyszerűen nem vagyunk rászorulva mint ahogy a mezszponzorra sem. Hát erről ennyit....ozsimiki írta:Real Madrid C.F. írta:Nem fogjátok birni itt tartani a sok sztárt sztem Messi Ronaldinho meg a többiek és Rijkaad se lessz itt mindig 1-2 év és utánna majd fanyloghattok és megint a real lessz a jobb. Ebbe az évbe se fogjátok olyan könnyen megnyerni a bajnoki cimet(sőt egyáltalán) majd akkor nagyképüsködhettek.
A real a legjobb csapat volt és lessz is europában majd meglátjátok.
HALA MADRID!
Na már vártam,mikor jönnek Real-osok,a kacsára!Real Madrid C.F. írta:Nem fogjátok birni itt tartani a sok sztárt sztem Messi Ronaldinho meg a többiek és Rijkaad se lessz itt mindig 1-2 év és utánna majd fanyloghattok és megint a real lessz a jobb. Ebbe az évbe se fogjátok olyan könnyen megnyerni a bajnoki cimet(sőt egyáltalán) majd akkor nagyképüsködhettek.
A real a legjobb csapat volt és lessz is europában majd meglátjátok.
HALA MADRID!
Ezt én is hallotam, kapálo visszament 1 évtizedet a multba.Subinho írta:„Két kiváló kapusunk van: Illgner és Diego" - jelentette ki a Real Madrid edzője, Fabio Capello a szezon előtti sajtótájékoztatón. A kínos malőrt, melyért azonnal elnézést kért a mester, kínos döntetlen követte a Villarreal ellen."
![]()
![]()