Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Baldénak egyéni edzéstervet írnék elő: minden nap 3 órán keresztül csak passzokat gyakorol. Semmi mást. Aztán ugyanez kocogva. Aztán futva, majd sprintben. 2 hétig semmi mást nem csinál és a világ legjobb balhátvédje lesz.
Most azt a cserét várom, amikor megint a két jobbik támadó jön le (még ha a brazil nem is túl jó, de Lewynél így is fényévekkel van előrébb) és Lewy marad.
Balde hogy van még a pályán? A 16oson belül volt vagy 4 szabad helyzete ahol csak egy sima passz kellett volna csinálnia, de semmi. Üres területbe futás az megy, de ez elképesztő
Más fokozatba kapcsoltunk, így kellett volna kezdeni az első Perctől. SR lehelet passza pazar, FT pedig okos megoldás, így kell ezt, előbbi ma is nagy meccset tol.
Lewa viszont továbbra is botrány, nem akarna egy cserét kérni?
Lewanak tobbszor is igaza volt, mikor passzokert reklamalt, de sajnos latszik h elszakadt mar nala valami. Folyamatosan mindenkit szamonker, ha kell ha nem. Nemtom ebbol hogy lesz visszaut, iszonyu melyen van.
Roberto szorja a remek passzokat, es most nem a golpasszra gondolok.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Igen, az xG nem valami varázsszer, ami teljesen más univerzumban születik, hanem a meccs képét mutatja. Nem tudom, mennyi lehet, de 0,5 felett szerintem nem nagyon. Ahogy LM írta, legalább túllőttük magunkat eddig, ami az ilyen 5 xG-s 1 gólos meccsek után felüdülés.
De gyerekek, focizunk, hajtunk, akarunk! Miért nem lehet ezt az elejétől?
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw