Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Igen, és abban is pechünk van most, hogy a Liga pont erre a szezonra erősödött egy nagyot. A jelenlegi formával és a sérülteinkkel sajnos sok ellenfél van, akivel nagyon meg fogunk szenvedni valószínűleg. Pl. legközelebb Betis, Villarreal a bajnokságban, egyik sem lesz egyszerű. Előbbi még a stabilabb Realtól és Gironától is pontot rabolt, vendégként nem is fogadnék magunkra.bence0330 írta: ↑2024.01.04. 22:23:38Én feladtam Xavit és Lewyt. Megásott vele nekünk egy 7-8 pontos bukót az elmúlt 8-10 fordulóban, ez van. Ma legalább nem ezen múlik. Sajna szerintem ez folytatódni fog. Ha úgy játszanánk mezőnyben, mint az utolsó 4-5-6 meccsen, legalább lenne minek örülni, vagy reménykedni egy fordításban. Így semmi.Ez a Las Palmas egy mini Girona, mindketten a mi játékunkat játsszák, csak sokkal jobban.
Nem értem, ez hogy releváns. Nem láttam a visszajátszást, úgyhogy csak elhiszem. A bíró így döntött, akkor max tévesen.

Már sok éve ugyanez a szabály. Megvárják, míg végetér a direkt támadás. Most kicsit hamarabb kjellett volna fújni, de mindegy.
Jó, ez az írásom után volt, de ja. Bár Lewy nem sok vizet zavar, ugyanúgy, mint az utolsó meccseken, amikor odaérünk a kapu elé, ő sehol nincs, Ferránnak megy a centerezés, vagy SR-nek. Szerencsétlen Ferrán két posztot próbál bejátszani.