Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig Szobi is bőven benne volt abban a támadásban, amiből a 11-es lett, kár, hogy kimaradt, meg a még nagyobb ziccer kipattanó is. Csúnyán bénázik a Pool a kapu előtt, már rég vezetniük kéne. Nehogy megfizessék az árát...bence0330 írta: ↑2024.01.01. 21:24:26Dias nagyon tipikusan az a játékos, aki hiába nem túl gólerős, nagyon-nagyon hasznos, valamit mindig csinál.
Mondjuk így, hogy kihagyták a tizit, mindegy. A Poolnak hatalmas nehézségei vannak a helyzetek kihasználásával. TAA amit a kipattanóból kihagyott, legalább olyan durva volt, mint maga a büntető.
Persze garancia semmire sincs, de váltás nélkül az esély is elvész.
Nekem fura, hogy még nem látom sehol a hírt a távozásáról.
Igen. A kapu van körberakva, és mágneses alapon működik, a mezőt megszakítja a labda.
Legutóbb meg megúsztak egyet a Pool ellen. Ki fogja hozni magát a végére, a bajnokság ilyen.
Igen. De egyrészt elvileg már meglennének a technikai eszközök az ilyen esetek kivédésére, másrészt hülyeségnek tartom ezt a szabályt. A játékvezető hoz egy rossz döntést, amit csak akkor módosítanak, ha 100 százalékig bizonyítható, hogy tévedett. Szeintem nem így kéne. Mi a grundon mindig azt mondtuk, hogy a tiszta gól a gól, és szerintem ez lenne a korrektebb felfogás ez is. Bármilyen vitatható gólt nem adnék meg. Büntetűknél, piros lapoknál ugyanezt az elvet alkalmaznám.erintem ez nagy eséllyel kint volt, de ha egyszer nincs rá egyértelmű bizonyíték, akkor nincs. Pech/szerencse.