Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Alapvetően én is ezt gondolom, csak elég sokszor gondoltam már ezt most ősszel. Főleg azért, mert nem is nagyon volt kitéve a csapat eleve megoldhatatlan feladatoknak. Döntően itt a BL csoportra értem.Andris írta: ↑2023.12.20. 19:02:34Amiről én beszélek a mai meccs kapcsán, az az, hogy törjék meg a jeget. Rúgjanak gólt, gólokat. De nem kell fejenként többet, se nagyokat, se bármi gyökeres változást produkálni egyik napról a másikra... csak törjék meg a gólcsendet, és a 100%os ziccer/nagy helyzet kihagyási rátát.
Gondolom Ferran csere lesz, talán Guiu is. Pénteken Amerikában kell játszani, illene ott is meglennie a 11 embernek.
Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra.....sajnos nekem (is) beakadt a lemez....ez az önbizalomtuning eddig mindíg akkor sült be, amikor a legmegfelelőbb alkalmak lettek volna rá.....
Sztem tulsagosan beakadt neked ez a tema. Azert meg mindig az edzoi stab az, akinek szazszor annyi naprakesz infoja van a jatekosokrol, mint nekunk szurkoloknak valaha is lehetne.

Hány ilyen meccsre mondtuk már ezt aztán láttuk hogy mi történt.
Be kell húzni, akármilyen furcsának tűnhet, a tabellán az ötödik közelebb van hozzánk, mint mi a másodikhoz.
Amugy viccelodunk ezzel, de sztem papirtol fuggetlenul az van, hogy sok jatekosunkat, es Xavit magat is ido elott, a megfelelo tapasztalati szint elerese elott dobtuk be a melyvizbe.
Mielőbb pótolni kell, és egyúttal Gaviék is mutassák be a papírokat, hogy elvégezték az akadémiát.
Nem látta senki, mert szerintem egyikünk sem kérte még el tőle