drobika írta: ↑2023.12.13. 23:10:26
Andris írta: ↑2023.12.13. 23:03:56
Részvétem azok számára, akik még a kezdőcsapat tudatában is úgy érezték, hogy komoly meccset láthatnak majd. De kicsit azt is érzem, hogy magára vethet mindenki, aki képes egy C csapatos tét nélkülin komolyabban bosszankodni.
Persze kár azért a 2,8 misiért, de nagyjából ennyi amit a mai meccsről érdemes elmondani.
Csoportelsők lettünk, jöhetnek: Koppenhága, PSV, PSG, Napoli, Lazio, Inter, Lipcse.
Talán a Koppenhága kivételével senkit nem lehet könnyűnek mondani, főleg nem számunkra, de senki se verhetetlen. A legjobban az Intertől fáznék asszem, nem akarom azt a bunkerfocit.
Milyen érdekes dolog ez. Most, hogy megint égtünk, és külön kell hangsúlyozni, hogy a 60.perctől gyakorlatilag az első csapat játszott, hozta az összes hibáját a védekezésben akkor is, most C csapat, meg komolytalan meccs. Úszott egy csomó pénz, és ott megint a 3 kapott gól. Két meccsen 7.
Nos aki ebből nem olvassa ki azt, hogy kicsit változtatni kell, ott probléma van. Védekezzen a csapat utolsó embere 65 méteren. Sehol ilyesmit nem látni. Azt sem, hogy Balde már mást nem is tud játszani csak balszélsőt. Azaz, ha 1X sikerülne beadnia a szezonban. De nyomni kell ezeket a sémákat orrvérzésig.
Csak gratulálni lehet ehhez a ma estéhez. Is.
Aki nem olvassa ki azt, hogy változtatni kell, ott tényleg hatalmas bajok vannak. Szerintem is változtatni kell. Erről szól ennek a csapatnak és a klubnak az újraépítése.

Folyamatos változtatás kell, amíg el nem érkezünk a kívánt szinteken a stabilitáshoz.
A baj ott van, hogy te és én elképesztően másként gondolkodunk, és így nagyon mást is gondolunk arról hogy min, hogyan, és mennyi idő alatt kell tudni változtatni.
Szerintem az edzőcsere ezen a ponton a legnagyobb öngyilkosság ennek a klubnak, szerinted meg ez az első számú prioritás. Nem hiszem, hogy innen van hova mozdulni a vitában.
Tényleg itt volt egy meccs, amiről már jó előre lehetett tudni, hogy nem számít, max a pénz, aztán 1-2 napja már azt is lehetett tudni, hogy az se számít különösebben (erre jutott a vezetőség). A kezdőből meg azt is lehetett tudni, hogy semmiféle valódi értelme nem lesz a meccsről beszélni csapatjáték, edzői stáb, szezon, versenyképesség viszonylatában.
Nem értem, miért érzi bárki ezek tudatában még inkább megerősítettnek a saját igazát, én tuti nem éreztem volna, ha mondjuk 8-0ra nyerünk. De ez már a ti dolgotok.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila