Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Igen, EGY erős középcsapat EGY évben. Továbbra sem értem a relevanciáját, mikor a PL fellendülése óta (kb 5 év), dominálják a BL-t győzelemben, döntőben, elődöntőben, negyeddöntőben. És az, hogy nem dominálják MÉG JOBBAN, egyetlen egy spanyol csapatnak köszönhető, közben nekik volt 3 különböző győztesük és 4 döntősük, 5 év alatt két házidöntővel. Teljesen elsöprő a fölény, nem is a Ligával kellene versenyeztetni az eredményeiket, hanem PL vs mindenki más együtt.
Tényleg nem értem az összefüggést. PL középmezőny csapatról beszélünk, rossz formában, morális csődben. A Newcastle sincs jó formában, de friss bejutóként és épülő csapatként 3 top csapattal szemben maradt alul éppenhogy, kb 30 perccel a vége előtt még továbbjutók voltak, mindezt jó játékkal, egy irgalmatlan sérüléshullám közepén.gránit írta: ↑2023.12.14. 02:13:03Igen, a PL annyira "erős", hogy a dán meg a török szupercsapat lenyomta a ManU-t. Az Ankaragücüvel talán elbírtak volna.
A Newcastle számára is nagy szégyen az utolsó hely. Az idei Dortmund közel sem harap úgy, mint a tavalyi, sehol nincsenek a német bajnokságban. 5 pont, 4 pont, felesleges megmagyarázni.
Ellenünk a kontrákat kell begyakorolni. Elképesztően sebezhetőek vagyunk, mióta újra a régi hibákat követjük el. Nem értem, miért csináljuk ezt. Tavaly örültem annak, hogy ezt át tudtuk adni a múltnak, és megint újra kezdjük. Ha ezt csináljuk, bárki veszélyes lehet ránk, még ha le is játszuk mezőnyben. Tálcán kínáljuk a kontrákat.
2010/2011-ben már ott nagyon kezdődtek a bajok, már Sir Alex alatt. Tulajdonképp hasonlóan jártak mint mi ( leszámítva az anyagi csődöt).
Bruno szerintem érinthetetlen. A legjobb játékosuk, a legnagyobb értékük.ocsike83 írta: ↑2023.12.13. 10:08:26Érdekes ez a MU történet...
Mintha Sir Alex után teljesen elszállt volna róluk egy képzeletbeli varázspor.
Azóta már hányadik edzőjüket fogyasztják el, de a kémia valahogy nincs meg. Pedig a keretük azért nem olyan rossz, hogy utolsók legyenek egy ilyen gyengécske csoportban.
A Sancho - Rashford - Fernandes pakkot így egyben el is fogadnám tőlük. Szerintem a mi támadójátékunkban mindegyikőjük ficánkolna.
Modric az elso felidoben gyenge volt, a masodikban felhavult Kroos beallitasaval. Mondjuk inkabb Bellingham volt furcsa, hogy o minek nyomta le a 90 percet.brazilfan írta: ↑2023.12.13. 09:57:23Hát, lazsálásról szó sem volt, a Real komolyan vette a meccset, legalábbis Modric végig a pályán volt, később Kroos és Rüdiger is beszállt, nem vették félvállról. Aztán, hogy belül sem lazsáltak-e, már nem tudom, Modricnak a 11-es mellett volt egy olyan lövése, amilyenért itt Ferránt el szokták zavarni. Még az első félidőben, 0:0-nál, a Union ígéretes támadásánál Nacho rálépett egy berlini lábra, a bíró szerint nem történt semmi, az ellentámadást végül sikerült bedobásra menteni, szerintem a berliniek jogosan dühöngtek, amiből lett egy kis lökdösődés, és ebben Bellingham tök ellenszenves volt szerintem.
Az én tv-men Joselu fejesgólja szabálytalan volt, a berliniek első gólja pedig a Madrid idei védőmunkájának a tömör összefoglalása.
en sem neztem
Nekem a Real is érdekes lesz, fent hagynak-e a kezdőből bárkit a hót utolsó elleni, abszolút tét nélküli meccsen. Megszórják-e őket, vagy ellazsálják a 90 percet?bence0330 írta: ↑2023.12.12. 16:56:43Amíg a Koppenhága-Galata meccs döntetlenre áll, vagy max 1 góllal vezet valaki, ergo a MU még továbbmehetne, addig azért nagyon érdekes lehet az a MU-BM. Utóbbi a maguk extrém magas színvonalához képest eléggé botladoznak, a MU meg hol klasszis teljesítményt hoz, hol lemossák őket. Kb bármi lehet, viszont szerintem nagyon jó kis meccs kerekedhet ki belőle.
Még nyilván az Inter-Soci érdekes ma, ott az Internek kell szurkolni, és akkor elkerüljük őket.
Ezek szerint mégsem egyértelmű 11-es.bence0330 írta: ↑2023.11.30. 10:42:47
Most látom amúgy mekkora botrány volt a tegnapelőtti meccsükből. Csak én nem értem? Szerintem egyértelmű kezezés és tiszta tizi volt, bármennyire nem csípem őket. Nem láttam a meccset, ezen túl még a hosszabbítás mértékén háborognak, de 6-7 percet már akkor is rátesznek, ha nem történt semmi.
Ez igaz, viszont itt is szembetűnő a visszaesés BL főtáblából lett EL, idén már csak a Konferencia maradt. Azon lehet vitatkozni, hogy a BL mennyire reális, de szerintem azért a Konferenciánál már feljebb kéne lennie a lécnek.
Ja hát ott szerintem egyértelmű nem a válasz
Én még ott tartok, hogy Rebrovot volt-e értelme elküldeni, szerintem azóta nem sokat javult a Fradi.davi10 írta: ↑2023.12.01. 10:37:56Nem nagyon nézek már magyar meccseket (kivéve a válogatottat), de meglepően pontatlan ez a Fradi akárhányszor belenézek. Tegnap is inkább a mix miatt néztem, szóval az eredménynek örülök, de nagyon kiábrándító volt. Nem akarom kinyitni az "ennyi pénzből hol kene tartani" ajtót, inkább az érdekelne, hogy szerintetek volt-e értelme Stankovic-ot idehozni Máté Csaba helyett?
Ami igaz, az igaz. Nem volt valami fényes meccs. Sosem voltam FTC szurkoló, de a magyar focinak jót tesz, ha érdekelt a nemzetközi mezőnyben , így nézem, a meccseket ha ráérek. Szerintem Ez a csapat többre is képes és az edző Stankovic ki is tudja belőlük hozni.davi10 írta: ↑2023.12.01. 10:37:56Nem nagyon nézek már magyar meccseket (kivéve a válogatottat), de meglepően pontatlan ez a Fradi akárhányszor belenézek. Tegnap is inkább a mix miatt néztem, szóval az eredménynek örülök, de nagyon kiábrándító volt. Nem akarom kinyitni az "ennyi pénzből hol kene tartani" ajtót, inkább az érdekelne, hogy szerintetek volt-e értelme Stankovic-ot idehozni Máté Csaba helyett?Bob_Marley írta: ↑2023.12.01. 10:23:23Ugyan még nem dőlt el,de a tegnapi csoda után nagy esélye van a Fradinak továbbmenni (ismét)
A sírból visszahozva,Pesic góljával sikerült nyerni. Végre bejött egy "hail Mary". Felívelés,lövés gól.
Szép volt fiúk,otthon egy békés iksz a Fiorentina ellen és mindenki mehet tovább.