A MU-ban most az a poén, hogy a CFC-t szétfocizták, most meg őket focizták szét. Egy Bournemouth.
A Poolnak meg mákja volt, vagyis fejben ott vannak, nem először. Nem olyan jók, mint a 19-es vagy a 22-es, de nagyon jók így is, még ha nem is ez volt a legjobb meccsük. Korábban azt mondtam, hasonló a padjuk, mint a miénk, de Endo és Elliott túl jó cserék, revideálom az álláspontom, jobb ott a mélysége így a középpályának.
LG: Deluigi arra a nagyon híres esetre gondolhatott szerintem pár héttel ezelőttről, mikor benézték a lest.
https://www.youtube.com/watch?v=hhpgelkcnJ8
Szerintem pont ez jelzi amúgy, hogy az angoloknál mennyivel jobban megy a VAR általánosságban. Egy ilyenre hetekig emlékeznek és a csapból is ez folyik, ennek ott következménye van. Oké, tényleg döbbenetes malőr volt, de a spanyoloknál ez csak egy ilyen legyintős mindennapi eset lenne. Nyilván náluk is extra tévedés lett volna, csak nem lett volna hírértéke, következménye, nem lett volna semmi belőle. Amúgy azt sem tartom kizártnak, hogy precedensnek vették, és már javították is a szabályt, a PL-ben ez viszonylag gyorsan meg tud változni.
A Villa hozza az eredményeket, de engem a meccseik felén nem győznek meg. Itt kb egyszer elfutottak és rúgtak belőle egy gólt. És nem ez az első ilyen eset. Mondjuk Emery csapataira ez korábban is jellemző volt, mégis alig férnek el már nála az EL trófeák. Őszintén fogalmam sincs, mi a titka, kívülről meg sem tudom mondani, mit játszanak a csapatai, aztán mégis jók. Az látszik mindig, hogy masszívak a csapatai, egyben vannak, de úgy se nem dominálnak, se nem kontráznak, se nem mélyre állnak, se nem presszingelnek túlzottan, annyira azért nem is intenzívek mint pár másik csapat, de azért mégiscsak azok... olyan jellegtelen, vagy épp arany középút, nézőpont kérdése. Lehet, hogy nála a taktikai tudása nem a fő téma, hanem a csapatépítése, pedagógiája, mint mondjuk egy Ancelottinál.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy