Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Jó, hogy ide írtadbence0330 írta: ↑2023.12.08. 14:23:59Van egy Guirassy nevű 27 éves középcsatár a Stuttgartban, 40 millióra becsüli a TM, viszont van egy 17,5 milliós kivásárlási záradéka.
13 meccsen 18(!) gólt lőtt. A korábbi éveiben is hozott egy jó átlagost azért, (1500 perc alatt 12 gól, 2000 perc alatt 14 gól).
Ha Lewy nem maradna plusz egy évet, rá lehetne szállni, több nagy klub nézegeti. 17,5-öt alsó hangon is megér.
Nem mondom, hogy nincsenek égetőbb gondjaink, csak mivel amúgy is nézegetünk csatárt még Roque érkezésével is, ő egy érdekes lehetőség lehetne, nyilván ha Lewy esetleg távozna nyáron (és télen nem viszik el).
Én Larssonnál éreztem hasonlót, hogy rengeteg maradt a karrierjébe. 35 évesen visszajött lábtörésből, és nyerő ember tudott lenni egy BL-döntőn, sőt, később még MU-ban is eldöntött néhány meccset.
Szerintem teljesen más a két eset.
Én is ettől félek, hogy ha nem nyerik a bajnokságot a BL-ben megint találkozunk. De még sok minden történhet, pl ha az Inter és a Sevilla is megnyeri a kupát egyből izgalmasabb lesz a sorsolás
A Schalke nyert, őket így már nehéz lesz megfogni, a 16. hely lehet van, ami elérhető, de ahhoz is csoda kell, jobb gólkülönbség dönt, azonos pontszám esetén. Néggyel kell több pontot szerezni, miközben összesen kilencet lehet.
Én nem lennék meglepve, ha lett volna Dárdainak felajánlva valami edzőképzésért felelős pozi, de körülnézett, rosszul lett és inkább nem kért belőle.Cseri írta: ↑2023.04.23. 07:49:08Az edzőink olyanok mint a játékosaink többsége, elvannak a langyos vízben. Hiszen az előre lépéshez tanulni,képződni kell(ene).Középszerű edzők, és játékosok is európai szinten is jó fizetést kapnak,megbukni szinte lehetetlen,mer' valahol úgy is kapnak egy második,meg harmadik lehetőséget,belterjes az egész milliő.