PorSiempre írta: ↑2023.12.03. 23:11:38
Xavi azért visszavehetne a szájából, mert lassan több sárgát fog kapni a kispadról, mint focistaként kapott 10+ év alatt.
Számít az valamit?
Nagy pozitívum volt nekem a letámadás intenzitása és koordináltsága. Az elmúlt néhány meccsen rendre jobban visszazártunk és amolyan high-block-ba álltunk át, vagy talán még ott se, középpályán próbáltunk labdát szerezni. Ehhez képest ma főleg az első félidőben momentuma sem volt az ellenfélnek, teljesen fel lett mosva velük a pálya. És nem elég, hogy labdát szereztünk, elképesztő okosan játszottuk meg utána, szinte mindig megtalálva az ideális megoldást, legyen az gyors előre passz, forgatás, megnyugtatása a labdának, vagy egy tiszta visszaállás, hogy építkezzünk 0-ról. Ehhez az egész csapat kellett (nem lehet csak úgy előre vágni a labdát, ha nincs mozgás hozzá pl), de a középpálya érettségére erősen rávilágít. Már korábban is voltak ennek csírái, de ma volt igazán olajozott.
Ui: ha valamikor, akkor most ki lehetet hajtani az utolsó erőnket, a kövi meccs csak 1 hét múlva, így bár kellemetlen, hogy megint küzdöttünk a meccsért, legalább annyi szerencsénk van, hogy lesz idő kipihenni.
szerk:
davi10 írta: ↑2023.12.03. 23:15:19
A gálakezdő alakul, a játék képe javult, télen mindenképp kéne valaki a kp-ra, mert szerintem ha a FDJ-Gündogan kp-t megbontjuk, akkor ugyanott leszünk, mint pár héttel ezelőtt.
Fermin simán be tudna szállni ebbe, még akár komolyabb meccseken is, azt is el tudom képzelni, hogy FDJ-Gündogan kettősből az egyikkel játszunk csak és Raphinha is kp-t tol inkább. És végül, de nem utolsó sorban, Gavi bármelyik helyett játszhatott volna, ebben a mai játékrendszerben ő is lubickolt volna. Igaz, ezzel most nem vagyunk beljebb a szezonra nézve.