Troym írta: ↑2023.12.04. 17:00:20
Én se értem mit számolgatunk. 1-1 FFP szabály is azt jelentené, hogy elmegy valaki 8-10-20 milliós bérrel és mi az egészet rá költjük. Komolyan venni nem tudom, kb Haaland, Messi szindróma lesz, mert bármennyire beleszerelmesedhetett a városba, csapatba, szökőkutakba, a Kolumbusz szoborba, stb, de egész karrierje során nem akar 3-4 millió eurós bért, itt meg nincs keret semmire.
Azt is hiába hozza fel bárki, hogy majd elmegy Alonso és SR, mert őket is pótolni kell, vagy lassan 15 fős lesz a felnőtt keret. Ez 1 év, abból is sok van hátra és utána mindenki kezd tiszta lappal.
Áthozom.
Mondjuk legyen 45 millió 4 rèszletben, èvi 6 nettó fizetèssel. 24 èves. Lewa 35 12 milliós fizetèssel, Ferran 6 milliós fizetèssel (duplázd meg a bruttóhoz) Messze mèg a szezon vège, meglátjuk hogy teljesít, de egyenlőre nálam hamarabb maradna, mint a 2 említett. Ez èves 400 ezres (4-millióra emeltèk? A liga ennyiben számolja az FFP-ben) szerintem már most ledolgozta, a BL-ben továbbjutást èrt a gólja. Persze valószínűleg úgy is meglett volna.
Alonso ès Roberto akár most távozhatna, 20 millió a bruttó bèrük. Alonso helyère bal oldalt hamarabb számítanèk Cancelora, közèpen meg Faye, Mbacke duó egyikère, magas a fizetèse, pedig szerintem èn el is ismerem a tudását. Roberto sem lenne rossz csere cserèjènek, de kèthavonta sèrült. Ezt is lehozza egy B-s. Amúgy egy kp-s kellene Gavi sèrülèse miatt, Alons ès Roberto fizetèsènek felèből kiadná valamilyen lejáró szerződèsű játèkosè. Most Rabiot vagy Guido jut hirtelen eszembe. Komoly minősègi javulás szerintem.
https://www.transfermarkt.com/transfers ... 0&yt0=Show
Innen lehet csemegèzni, 2024-ben lejáró szerződèsek. Ha 1-2-t behúzunk Alonso ès Roberto helyère, már előrèbb leszünk.
Szerk: Ndidi, Soucek, Zielinski, Morata, Ben Yedder, Isco, Klaassen