Az, hogy egy játékos elmondja, hogy örül hogy ott játszhat, ami az eredeti posztja, mert kénylmesebben érzi magát ott nagyon távol áll attól, hogy ő zsarolja Xavit, ő dönti el hol akar játszani meg amik felhajtva itt keringenek. Érdekes az első 8-10 meccs során fel sem vetődött.Messa írta: ↑2023.11.29. 16:52:50Na ennyit arról, hogy ne terjesszünk fals pletykákat, miszerint ő nem akar jobbhátvéd lenni.Nagybarcelona írta: ↑2023.11.29. 10:20:45https://tribuna.com/en/news/fcbarcelona ... t-the-win/
Èn örülök, hogy Kounde örül, hogy kh-et játszik, de az edzője igazán megmondhatná neki, hogy nem a játèkos dönti el, hol játszik.Rémlik nekem tavalyról is nyomásgyakorlás, a sajtón meg még talán az ügynökén keresztül is Xavira. Azért ez marhára nem így működik. Messze nem akkora játékos ő, hogy ezt megtehesse, az edző meg szalutáljon neki. Különösen ha ilyen trágya módon játszik mint az elmúlt hetekben. Kis önkritika nem ártana talán. Vagy felőlem mindegy, ha ekkora az önbizalma akkor legyen ő csak középhátvéd, de akkor ne Eric Garcia szinten teljesítsen, hanem kb Araujoén. Tegnap az uru melózott helyette is. Egyébként különösen nem értem, hiszen itt nem is arról volt szó hogy jobb oldali szárnyvédőt kellett volna játszania, hanem egy jobb oldali középső védőt, ami azért nem áll távol tőle egyáltalán. Araujot én ki nem szedném középről (max Vini esetében), ő a védelem bástyája. Ha ő nincs középen az egész védelem ingataggá válik.
Nem védeni akarom, de ez is csak egy felfújt dolog, kismillió játékos nyilatkozik ilyet.