drobika írta: ↑2023.11.28. 11:37:57
De Andris, ha kiesünk ( nem fogunk), miért lennél Xaviban csalódott?
Komolyan érdekel, mert egy másik Topikban azt írtad, hogy a játék minőségét ne a jövő héten várjam, hogy jobb lesz. Ma egy gyengébb játékkal, sőt megkockáztatom egy hasonló játékkal mint a Rayo elleni volt, ki is kaphatunk.
Ami még nem egyenlő a kieséssel, csak épp minden a belga meccsen dőlne el, ami netto szegénységi bizonyítvány lenne.
Pedig úgy kéne értelmezned szó szerint, ahogy írtam.

Engem nem érdekel, hogy mi a nettó szegénységi bizonyítvány, se az hogy hogy játszunk. (Jelenleg.) Elmondtam, hogy egyik napról a másikra nem lesz jó játék akkor se, ha már mindenki éppen visszatér sérülésből. (Bár TS és Gavi ugye nem.)
Azért lennék csalódott, mert az elmúlt hónapokhoz képest jobbak a lehetőségeink, és ez azt jelentené hogy még így is, akár rossz trágya játékkal vagy szerencsével vagy saját magunk szanaszét hajtásával, vagy akármivel SE sikerült pontot szerezni a Porto ellen. Ez után hogy ne lennék csalódott?
A Porto nagyon jó csapat, Október közepe óta asszem 4 vagy 5 meccsüket néztem végig (BL és bajnoki). Bármi lehet ma, mert ahogy Messa írta, mi hiába vagyunk papíron jobbak, borzalmas mély gödörben vagyunk lélektanilag.
Ettől függetlenül legalább egy döntetlen kiharcolását várom mára is, és csalódnék Xaviban (is), ha ez ma nem sikerülne. De a játékosainkon ugyanúgy múlik az egész. Muszáj lesz hajtani, bármi történjék. Muszáj lesz befejezni legalább a nagy lehetőségeinket 30-50%os rátával, különben hiába bármilyen koncepció, elképzelés, hiába bármi.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila