Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Igen, de a kezdetése korrekt volt ott. Mondanám, hogy Ara húzódhatna rá, de Inigo szenzációs, szerintem bírni fog vele az esetek nagy többségében.
ugyanazt a meccset nezzuk? en azt latom hogy rohanunk de kb 3 passzig van nalunk a ladba aztan rohanunk megintbence0330 írta: ↑2023.11.28. 21:23:51Mindenki izzik, még ha bele is csúsznak hibák. És úgy izzunk, hogy nem fejvesztve rohangálunk, hanem együtt mozgunk a kontráknál is, rég láttam ilyet. És a középpálya, Raphinha jól irányít és veszélyeztet, Felix is elég izgága ott elöl. Ha ezt tartjuk, mindenképp idő kérdése csak.
Evanilson láttán meg tényleg nem lehet reklamálni Araujo helyére. Messa, azért már többször kevergetett itt kint a szélén. Közben Araujo épp Taremit szerelte. Elképesztő játékos.
Nettó 60 másodpercet játszott itt, aztán Conceicao átrakta jobbra hogy ne vele találkozzon. Mindegy. Az egész védelem gyengébb így, Araujo is gyengébb így, a levegőben is gyengébbek vagyunk így hátul, de biztos tudja Xavi mit csinál.
Galeno játszik a balon, Evanilson bent van középen, inkább Inigoval találkozik.
Ráadásul nem hiszem, hogy jót tesz egy 190 centi magas, 80 kilós színizom játékos testének a szélen fel-alá rohangálni.
Szerintem azert mert betiltottak a katalan (fuggetlensegi?) szimbolumokat a BL meccsekre. De ez csak valami halvany emlek.
Ha tényleg ez az oka (márpedig szerintem is ez) akkor Xavi egy nagyon gyenge kezű edző. Nehogymár egy játékos érdeke előrébb való legyen mint a klubé... Ráadásul nem egy Messiről beszélünk hanem Koundéról. Nevetséges.
Hogy nem szórtuk meg őket? Azért ne túlozzunk már, hány védése volt a kapusuknak, 1?bence0330 írta: ↑2023.11.25. 15:57:53Vicces komment volt, de elég ignoráns arra a tényre, hogy kifejezetten szép támadásokat dolgozunk ki, folyamatosan, pörgös, agresszív játékkal, és óriási mákja van a Rayonak, hogy nem szórtuk meg őket. És most még egy 60-70%-os büntető is elmaradt, kommentátorok szerint is egyértelmű.