Persze, nekem az a véleményem, hogy alulteljesítünk a keretünkhöz képest. Nem is kicsit. Csapatszinten is, de a játékosok egyénenként is sok esetben. Csalódott az előző másfél év miatt nem vagyok, az első háromnegyed szezonja kb csodával volt egyenlő, tavaly meg hozott egy duplát, még ha kicsit pragmatikusan is.Nagybarcelona írta: ↑2023.11.28. 11:04:08
Hètvègèn írtam kommentet, szerintem te jól látod a játèkosok kèpessègèt.
Kíváncsi lennèk a vèlemènyedre.
Liverpool-Barca
Klopp-Xavi
Stegen-Alisson 9,5-9 (nagy meccseken utóbbi, de most ez mindegy)
Cancelo-Arnold tök ugyanaz a szint, teljesen ugyanaz a kevert poszt, 9,5-9,5
Araujo-Dijk 10-9
Kounde-Matip 8-8, de ha ide Christ rakod, vagy akár Inigot a hetekből, akkor 9-8, nálam Konaté jobb a túloldalon, akkor 9-9
De Jong-MacAllister 9-8
Gündogan-Curtis 10-7 (nem korrekt, Gravenberch, és akkor az 8,5 legalább)
Pedri-Szoboszlai 9-10
Raphinha-Salah 9-11
Lewa-Nunez 9-8
Felix-Jota 8-8, Diazzal 8-9
Barca pad-Liverpool pad 5-5,5 (támadófronton ők a jobbak, egyre hátrafelé meg mi, mindkét pad szegényes sok ponton)
Balbekk kimaradt, idén Baldé ott mondjuk nálam 7-8-ra maradna alul Tsimikassal szemben, 7-9 Roberstonnal, csak ő rég sérült.
Csak szerintem teljesítünk alul mélyen a keretünk szintjèhez kèpest?
Èrtem, hogy megpróbálsz optimistán állni a dolgokhoz, de èn nagyon csalódott vagyok, nem csak 1-1 meccs játèkszínvonala alapján, hanem a Xavi utóbbi 1-1,5 èvèt vève alapul.
Pozitív szerintem olyan rettenetesen nem vagyok azért, mert tetszett a Rayo második félidő, ha megadják, a tizit, közel 2-es xG-t és 3-as XTh-t hozunk volna össze egy félidő alatt, bármikor bárki ellen aláírnám, csak ne legyen nihill közben a másikban.
Pozitív max annyiban vagyok, hogy ebből indulok ki, plusz a visszatérőkből, és szerintem azért most jönni fog egy erősebb fellendülés. Hogy a Porto meccsen elkezdődik-e, passz, nagyobb távlatban értem, a kövi hetekben-hónapokban.
Érdekes játék, beszállok.

Szerintem egy kicsit jobb a Pool kerete, egy hajszállal mélyebb is, csak lehet, hogy annyival csupán, hogy ott ha beszáll egy random Endo vagy egy Jones, akkor is rendszerbe száll be, és emiatt jobban néz ki. Itt ez valahogy nincs (egyelőre) meg.
Az meg nekem egyértelmű, hogy a keret mélységéért Xavi rendesen felelős, Puig, Nico, Araujo félék apróért fociznának itt, ha adott volna nekik esélyt, nem 19 fős kertünk lenne, és nem csak Romeut lehetne behozni a padról, ha valaki megsérül, így nem látom jogosnak a rövid paddal való takarózást.