LG írta: ↑2023.11.26. 16:56:10
Az Arsenal tegnap viszont igen nyögvenyelősen nyert. Bár vezetnek, mégis úgy érzem, kisebb gödörben vannak, és aktuális forma alapján egyáltalán nem nekik áll a zászló. A City kicsit gyengébb, mint tavaly, de így is a top favorit, 2. a Pool, 3. Artéták nálam jelenleg.
4. helyért is komoly csata lesz, a mostani meccs elég fontos ebből a szempontból. Emery egyébként nagyon szépen összeszedte az AV-t.
Láttam a meccs nagyobbik részét, oké, hogy csak a végén nyerték meg, de azért elég sok helyzetet dolgoztak ki, pörögtek, szerintem jók voltak, pechük volt, hogy nem döntötték el már jóval hamarabb. De annyira erősnek nem érzem őket én sem, mint tavaly.
Igen, Emery nagyon... céltudatos edző. Borzasztó gyenge volt, amit csináltak a meccs utolsó negyedéig, sok góllal kellett volna kikapniuk, de mégis nyertek. Ő nagyon tud nyerni. A Tottenham-et nagyon fogom sajnálni, azért az ő eleve nem acélos keretük nem bír el 10+ sérültet, hiába övék bőven a legszebb foci a PL-ben idén. Remélem ők érnek be még a top4-be a 3 nagy mellett, örülnék, ha a szó szoros értelmében vett futball diadalmaskodna. A City-Pool-Arsenal-Tottenham-Newcastle azok szerintem, akik látványban toronymagasan a többiek felett vannak. Az első három viszont ezt a keretük miatt eredményekben is stabilan tartani tudja, az utolsó kettő nem feltétlen. És akkor jönnek a kicsit kevésbé látványos, de még mindig jó focit tol csapatok, mint a Villa, és a MU-nál is kezd alakulni a játék.
Garnacho meg asszem meglőtte az év gólját, aki nem látta, nézze meg.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy