Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Erre nem lehet jó statot kihozni, csak arra, amikor van mire. Ha a második félidőben felpörgünk, lesz 8-10 kapuralövésünk egy kapufával és 1-0 marad, akkor max lehet ilyesmit mondani.
Muszáj pihentetni, különben elfogy a csapat. Így is sokszor alig bírjuk már.
Abszolut uraljuk a pályát, csak éppen az ellenfél vezet, mi pedig semmit sem tudunk kezdeni ezzel az uralommal.Bob_Marley írta: ↑2023.11.25. 14:40:25Ez Stegennel is gól...fene vinné el. Pedig abszolút uraljuk a pályát.
Semmiben, a bíró más volt. Szépen haladunk az objektivizálás felé, de ez pont szubjektív megítélés, mennyire avatkozott közbe, mennyire nem...Atlantis írta: ↑2023.11.25. 14:46:52Kettős érzéseim voltak, mert amúgy ez a gól elképesztően gyönyörű volt, és kár lett volna elvenni.
A másik részről viszont világi lesen ment az indítás annak az akciónak az elején, amiből a gól született a végén. Én a Barca meccseket nézve már totál nem értem a lesszabályt. Nálunk azért elvettek gólt, mert egy másik játékos akinek esélye sem volt a labdára elindult az irányba. Ez miben volt más?
Ugyanez nálam is. A nézhetetlen kategória atkapcsolas után a mi meccsünk szinte. De nem is feltétlen csak miattunk, a 2 liga közötti különbség nagyon kiutkozik. A szineszkedesek, idohuzasok, tanácstalan tilitoli, nagyon leepult sajnos a spanyol bajnokság.
Tudtommal ezért van a VAR.
Sajnos igen. Én kapcsolgatok a City-Pool és a mi meccsünk között, és egy dolog, hogy sokkal gyengébb a meccs, de a nagyobb baj, hogy nem látszik, hogy itt az egyik a csapat elvileg az egyik nagykutya a ligában. Hanem, mintha nagyjából egyenlő erők találkoznának...