Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem vagyok nagy Guardiola rajongó, de leírtam a másik topicban, az egèsz csapat együtt mozog. A kp-ra visszakerül a labda, a támadók visszalèpnek a 16-os vonalára, a kp-ok pedig labdáèrt. A góljuk pontosan ilyen volt. Haaland megkapta a vonalon a labdát, túlzással meg is ebèdelhetett volna. Ezt nehèz levèdekezni. A mi csapatjátèkun 0. Edző kèrdèse. Szerintem idèn a City ès a Liverpool sem verhetetlen, a City gyengült is. Mi pedig egy közèpcsapat szintjèn, az EL helyekèrt harcolnánk a PL-ben. Ez a La Ligában simán elèg a dobogóra, akár egy bajnoki címre.bence0330 írta: ↑2023.11.25. 16:18:16Doku jelenleg egyénileg a legtarthatatlanabb szélső szerintem, senki nem tud vele mit kezdeni. Megnéztem most a highlightsot, hát amit Haaland kapott ott 3 védő között, az szürreális védekezésbeli hiba volt. Be semindult, csak ott álldogált, odapasszolták, átvehette, és lőhetett, nem sűrűn látni ilyet.
Senki nem volt Ake környékén a kirúgás előtt sem, majd a labda másodpercekig még az égben is volt, látszott merre pörög.....Alisson részéről ez pont olyan volt, mint amikor egy kapuralövést rosszul talál el a lövő.....nem volt gólhelyzet, de ha eltalálja, akár nagy gól is lehetett volna.....így lett belőle egy szép ellentámadás....
Egy ekkora rangadón szerintem nem fér bele, hogy odarúgja a kapus az ellenfélnek a labdát. Aké lendületből vezethette rá a Pool játékosra, illetve még Szoboszlai megálíthatta volana talán egy szabálytalansággal. Nagyon szépen használta ki az előtte lévő lehetőséget, klasszis megoldás volt az ő részéről, a kapus részéről viszont komoly és ki nem kényszerített hiba.
Jelenleg a tham legrosszabb esetben 4,a newcastle 10 pont minusszal áll az elsőhöz képest. Nem mellesleg a tham az egyik legjobb focit játsza az egész pl-ben…csababarca írta: ↑2023.11.11. 23:10:00Szépen lassan kijön a realitás, és a felhypeolt csapatok mint a newcastle, tham ott találják majd magukat, ahová valók.
10-15 pontra a top 3tól, akik ténylegesen képviselnek valamiféle minőséget.
Minden évben ez van, semmi újdonság.
Megköszönhetik Nuneznek aki kb egy mesterötöst hagyott ott a füvön.
Ilyet talán még sosem láttam, hogy egy gólt egymás után 3 különböző okból kifolyólag vizsgáltak volna. És ugye ezt mindig hangosan be is mondták, nagyon szórakoztató lehetett a nézőknek.
Ja, de valahogy hozzák a meccseket, mint mi amikor gyengébben játszunk. Időhúzásnak jó ez, amíg meg nem találják magukat, azért ennél lesznek ők jobbak. Jelenleg a keretük erejéből adódó villanásokból élnek, ez tény. Ki-ki meccse játszottak most is.LG írta: ↑2023.11.04. 18:13:44Ma nyert a MU, de a teljesítmény ismét olyan siralmas volt, amiből hosszútávon semmi jót nem remélhetnek. Néha mi is panaszkodunk egy-egy rossz teljesítmény miatt, de ők sokkal jobban benne vannak a ganyéba. A tavalyi viszonylag jó szezonjuk is csak egy fellángolás volt, mostandra már kiderült.