Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem volt kerettag egyszer sem. Áron sem biztos, hogy felnottszinten a magyar valogatottat fogja valasztani.
Mennyire imádnám, ha ő lenne TS utódja egyszer
Imperial írta: ↑2023.10.26. 17:34:36Guiu (vagy inkább Fermín?!) valami elképesztően technikás...![]()
![]()
![]()
https://www.tiktok.com/@joan.freestyle/ ... 0632587552
PS: Hála Istennek nem egy Dembélé!![]()
Úgy emlékszem, hogy Gavi és Nico is egy sérüléshullámnak köszönhetően játszotta az első élvonalbeli meccsét.
A hírek szerint a hétvégére már 100 %-osan hadra fogható lesz, ahogy Raphinha is, csak utóbbinak azért egy komolyabb, hosszabb ideig tartó izomsérülése volt, ami kérdésesebbé teheti a játékát, Baldénak meg valami könnyebb probléma. Habár Yamal és a brazil közül szívesen látnám utóbbit a Bilbao ellen, már így is eléggé le van terhelve a kölyök, plusz még egy apróbb sérülése is volt, nem kellene kockáztatni.
Tudtommal már nagyjából rendben van, de szerintem még csak csereként lehet rá számítani, a Bilbao ellen talán még ott sem, Alonso szinte biztos kell ott a helyén. Persze adja az ég, hogy ne így legyen.
Baldé sem lesz még 1-2 meccsig, Alonso szerintem ott fog játszani, vagy valami váratlanabb húzással Inigo. És akkor maradt 3 belső védőnk, szerintem azért 4 legalább kell, de nem árt egy 5. sem a békesség kedvéért. Amikor Chris sérüléssel bajlódott, akkor is megvoltunk számban, és akkor is ott ült asszem 2 meccsen
Így van, és ráadásul Luuk de Jong még a jól sikerült kölcsönök közé tartozott így is. Olcsó volt és becsülettel odatette magát.