Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jó, modjuk úgy, hogy nyugdíjba lehetne küldeni év végén.ozsimiki írta: Attól hogy nem nagy zsugás,igenis hajt minden meccsen,megteszi akkor ott a tőlhe telhetőt,és ne ilyen hangnemben beszéljünk már róla,hogy évet kihúzza,és REPÜLJÖN! Csinált valami bűnt? NEM! Sokat segített ő is a bajban,amikor kellett!
Ezt a Lyon mondhatná Diarrára,hogy Repüljön,mert úgy viselkedett,nem pedig egy BARCA szurkoló Giuly-re! Aki nem tett semmi rosszat!
Szóval ne így fogalmazz szerintem...
Attól hogy nem nagy zsugás,igenis hajt minden meccsen,megteszi akkor ott a tőlhe telhetőt,és ne ilyen hangnemben beszéljünk már róla,hogy évet kihúzza,és REPÜLJÖN! Csinált valami bűnt? NEM! Sokat segített ő is a bajban,amikor kellett!lionelmessi19 írta:azért a rengeteg egy kicsit túlzás. max 3-4 a bajnokságban. és 1 v. 2 a bl-ben.
de végül is mindegy
sztem még ezt az évet kihúzza nálunk de aztán repüljön.
jön Dos Santos. Nem tom milyen poszton játszik, de a felk. mérkőzéseken jól tolta Messi helyén.
nézd. sztem se egy hu de nagy jatekos. tény cselezni nem tud, ugyanazt csinalja mindig minden meccsen. ettol fuggetlenul sokszor képes akapu elé kerulni és ha nem is 100%ban értékesiti a helyzeteit de azert nem rossz. tavaly rengeteg gyoztes golt rugott.lionelmessi19 írta:oké, most ne vesszünk össze, úgysem tudjuk meggyőzni egymást.visca el barca írta:avilág összes csapata elfogadna ilyen "HARMADIK CSATÁR CSERÉT"....![]()
nézd meg esetleg mégegyszer a tegnapi meccset, azon belül pedig, hogy hány jó mozdulata volt Giulynek. (tartozzanak ide a pontos passzok, de még a kicsikart bedobások is. két kezeden meg tudod számolni.
És bár elég rossz volt a tegnapi teljesítménye magához képest, a meccsek nagy százalékában nem tud ennél sokkal jobbat nyújtani.![]()
várjunk mondjuk télig, és ha nyújt vmit, akkor igazat adok neked.
oké, most ne vesszünk össze, úgysem tudjuk meggyőzni egymást.visca el barca írta:avilág összes csapata elfogadna ilyen "HARMADIK CSATÁR CSERÉT"....
lehet, hogy volt közben néhány jó meccse, mint pl a Milan ellen idegenben, de szerintem nem jó, hogy kiesik egy csatár és rögtön ő jön helyette. még harmadik csatár cserének is kérdéses.ozsimiki írta:
15-20 meccs??? Na ez túlzás!
Esetleg 3-5 meccs!
Tavalyi szezon végén jól nyomta! Ez nemvitás!
15-20 meccs??? Na ez túlzás!lionelmessi19 írta:lehet, hogy fejre estem.![]()
de úgy láttam az elmúlt 15-20 meccsen, hogy alig tud elmenni egy két védő mellett. jó lehet hogy túlzás a lassú de már nem elég gyors. közel sem eléggé. és senki sem tudja indítani, csak Dinho, és csak azért mert ő képes 2cm pontossággal lőni. rosszul helyezkedik.
Overmars sem volt már olyan gyors, mint az Ajaxban.
Dos Santos mikor lesz 18? jó lenne pl Messi cseréjének.
hát igen, nagyon szépen csinálta. Kezdi egy kicsit Henkét idézni.Rapika írta:Nem esett elé,mert nem hagyta leesni!lionelmessi19 írta:
Hát modjuk Gudjohnsen nem csinált semmilyen cselt, szerencséje volt hogy vissza esett elé a labda.
lehet, hogy fejre estem.barcafan írta:fejre estélGiuly lassú
akkor Overmars is az volt...
de az rég volt, idén még egy jó mozdulata nem volt.El Payaso írta:Ne bántsuk már Giuly-t, nem érdemli meg, sokat letett már az asztalra
hát sztem elég Edmilson, és Motta mehetne. max. marquezt játszatnánk vészhelyzetben vkp-ként. most már ott van Thuram, hogy helyettesítse őt.sub_bass írta:Szerintem kicsit tompa volt az egész csapat! Mottát nem kéne elzavarni, inkább cserének rakni! Giuly meg kell, mert nincs másik jobbszélső, max Messi! De örülök hogy Gudjohnsen góllal debütált, megérdemelte! Nálam Eto'o volt a meccs embere, hisz nagyon sokat hátrafutott segíteni, és sokat dolgozott, akarta a csapat sikerét! Inkább Ezquerro-t kéne likvidálni, és helyette maradhatna Saviola! De ez legyen a vezetőség gondja!!!
Ne bántsuk már Giuly-t, nem érdemli meg, sokat letett már az asztalralionelmessi19 írta:Hát modjuk Gudjohnsen nem csinált semmilyen cselt, szerencséje volt hogy vissza esett elé a labda.visca el barca írta:gudjohnsen beallasaval sok jobb lett a helyzet.
és ahogy világi mondta: MEKKORA ESERNYŐ CSELT CSINÁLT!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a védelemmel vmit csinalni kell mert tragikus...
lehet azert mert oleguer nem játszik?![]()
Mottát, meg Giulyt ki kéne vágni a francba. nem csinálnak semmit, főleg Gyula.
igen valoban nem csinalt semmilyencselt. azert van ott az a 32 smile a végénlionelmessi19 írta:Hát modjuk Gudjohnsen nem csinált semmilyen cselt, szerencséje volt hogy vissza esett elé a labda.visca el barca írta:gudjohnsen beallasaval sok jobb lett a helyzet.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mottát, meg Giulyt ki kéne vágni a francba. nem csinálnak semmit, főleg Gyula.
Hát modjuk Gudjohnsen nem csinált semmilyen cselt, szerencséje volt hogy vissza esett elé a labda.visca el barca írta:gudjohnsen beallasaval sok jobb lett a helyzet.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()