Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
https://footyfull.com/la-liga/
Izgalmas kezdőnek tűnik. Cancelo balbekk? Lehet, hogy jól is fog elsülni.
Nem tudom pontosan ez a szakmailag mit jelent, de abban a kis időben, amíg nagyjából minden játékosunk rendelkezésre állt a játék képe is teljesen rendben volt és az eredmények is szépen jöttek.Troym írta: ↑2023.11.06. 08:50:29Soha semmi nem összehasonlítható, de mégis megtesszük legyen szó két Tv-ről, oldalasról, vagy akár két focistáról. Mindig van az a "de".
Én annyit állítottam hogy nem vagyunk előrébb szakmailag. Ez kb elismerhető talán mindenki által. Azt is írtam, hogy egyik kutya másik eb, ez is stimmel.
Szakmailag hasonlítottam őket össze. Amúgy Felix fizuját is igazították és 4-5 milliót keres, nem fog nyomorogni.
De ha már hozzáállás, nekem egyik viselkedése sem tetszik kicsit sem és szerintem Felix elég tiszteletlenül bánt az Atleticoval, amikor a sajtóban próbálta kierőszakolni, hogy távozhasson, pont mint anno Dembele a Dortmunddal.
Engem még úgy neveltek, hogy "ne harapj a kézbe, ami enni ad neked",illetve, hogy úgy kell egy ajtót becsukni magunk mögött, hogy azt bármikor újra kinyithasd. Mindegy más világ.
Soha semmi nem összehasonlítható, de mégis megtesszük legyen szó két Tv-ről, oldalasról, vagy akár két focistáról. Mindig van az a "de".
Hű, elfelejtettem, hogy nekik is le kell azért játszani a meccset.Bob_Marley írta: ↑2023.11.05. 23:02:45Ez így jól jött ki a végén,Rayo pontott szerzett a legkisebb madridi derbin.
Tök jogos…pedig én nagyon bírtam a franciát.
Van egy kis különbség a kettő között, amit nem említettél. A portugál itt akar játszani, a francia meg nem. így igazából nem is kell választani. Egyébként az összehasonlítás nem korrekt, ha az egyik játékos első idényét hasonlítod a másik 6. idényéhez.
Inigo jó játékos, de kérdezem én, mi a helyzet Christensennel? Tavaly Araujoval baromi jó vedőpárosunk volt, most meg játszik Kounde, Inigo, Chris nem, Araujo meg sokszor jobb szélén
Ez szerintem is így van. Nyilván a foci sava borsa a játék, de a játékhoz az is hozzátartozik, hogy a végső cél az, hogy a hálóba kell juttatni a labdát.
Hát igen, teljesen másról szóltak azok a boldog szép évek.NovaProspekt írta: ↑2023.11.05. 15:30:11(ki tudja persze, mennyire volt valójában ebbe az edzőnek beleszólása).
olvassatok picit vissza, most is sokan elleneztekNovaProspekt írta: ↑2023.11.05. 15:30:11Akkor a legtöbben itt ellenezték a dolgot (bevallom, nekem sem tetszett ez a lehetőség), de elfért volna ő itt már korábban is.