Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.08.30. 07:40:53

a Sevilla meg lőtt egy 4-est. nagyon erőssek, sajnos. :?
Andris
Adminisztrátor

2006.08.29. 16:55:35

ozsimiki írta: Attól hogy nem nagy zsugás,igenis hajt minden meccsen,megteszi akkor ott a tőlhe telhetőt,és ne ilyen hangnemben beszéljünk már róla,hogy évet kihúzza,és REPÜLJÖN! Csinált valami bűnt? NEM! Sokat segített ő is a bajban,amikor kellett!

Ezt a Lyon mondhatná Diarrára,hogy Repüljön,mert úgy viselkedett,nem pedig egy BARCA szurkoló Giuly-re! Aki nem tett semmi rosszat!

Szóval ne így fogalmazz szerintem...
jó, modjuk úgy, hogy nyugdíjba lehetne küldeni év végén.
nem követett el semmit. egyszerűen idegesít, hogy valahogy mindig bekerül a pályára, és hiába hajt, nem tud semmit nyújtani. -1 ember. túl ritkán van jó napja.
Tegnap ordítottam a tv előtt, amikor a végre eljutott hozzá egy labda, és a tizenhatos mellől hátrapasszolt Zambrottának, aki még a másik térfélen volt. Mindezt azért, mert megpróbált és nem tudott elmenni egy nem is túl jó védő mellett.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
mrmonster
Entrenador del Barça

2006.08.29. 16:50:12

Nekem az tetszett nagyon, hogy Dinho távollétében Messi vette át elöl a vezérszerepet, a pálya minden részén feltűnt, úgy játszott, mintha már 10 éve a csapat karmestere lenne, ez volt a nagy pozitívum nekem. Na meg persze a türelmes játék 0-1 után is, s csak ez vezethet eredményre az ilyen meccseken. Gudjohnsen viszont szerintem még nem érzi a Barça játékát, Zambrottával egyetemben, de természetesen kell még nekik pár meccs, míg felveszik a Barça-stílust. Zambrottánál különösen fontos, hogy minél hamarabb.
Előre a TITOlusokért!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.08.29. 16:44:34

lionelmessi19 írta:azért a rengeteg egy kicsit túlzás. max 3-4 a bajnokságban. és 1 v. 2 a bl-ben.

de végül is mindegy
sztem még ezt az évet kihúzza nálunk de aztán repüljön.
jön Dos Santos. Nem tom milyen poszton játszik, de a felk. mérkőzéseken jól tolta Messi helyén.
Attól hogy nem nagy zsugás,igenis hajt minden meccsen,megteszi akkor ott a tőlhe telhetőt,és ne ilyen hangnemben beszéljünk már róla,hogy évet kihúzza,és REPÜLJÖN! Csinált valami bűnt? NEM! Sokat segített ő is a bajban,amikor kellett!

Ezt a Lyon mondhatná Diarrára,hogy Repüljön,mert úgy viselkedett,nem pedig egy BARCA szurkoló Giuly-re! Aki nem tett semmi rosszat!

Szóval ne így fogalmazz szerintem...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2006.08.29. 16:35:24

azért a rengeteg egy kicsit túlzás. max 3-4 a bajnokságban. és 1 v. 2 a bl-ben.

de végül is mindegy
sztem még ezt az évet kihúzza nálunk de aztán repüljön.
jön Dos Santos. Nem tom milyen poszton játszik, de a felk. mérkőzéseken jól tolta Messi helyén.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
visca el barca
Presidente del Barça

2006.08.29. 16:28:45

lionelmessi19 írta:
visca el barca írta:avilág összes csapata elfogadna ilyen "HARMADIK CSATÁR CSERÉT".... :roll:
oké, most ne vesszünk össze, úgysem tudjuk meggyőzni egymást. :?

nézd meg esetleg mégegyszer a tegnapi meccset, azon belül pedig, hogy hány jó mozdulata volt Giulynek. (tartozzanak ide a pontos passzok, de még a kicsikart bedobások is. két kezeden meg tudod számolni.
És bár elég rossz volt a tegnapi teljesítménye magához képest, a meccsek nagy százalékában nem tud ennél sokkal jobbat nyújtani. :cry:

várjunk mondjuk télig, és ha nyújt vmit, akkor igazat adok neked. 8)
nézd. sztem se egy hu de nagy jatekos. tény cselezni nem tud, ugyanazt csinalja mindig minden meccsen. ettol fuggetlenul sokszor képes akapu elé kerulni és ha nem is 100%ban értékesiti a helyzeteit de azert nem rossz. tavaly rengeteg gyoztes golt rugott.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
gabó
Barça B

2006.08.29. 16:19:57

Szerintem tegnap este Messi, Deco és Iniesta nyújtotta a legjobb teljesítményt. Nekem egyébként ami nagyon tetszett, hogy volt tartás a csapatban, és képesek voltak felállni vert hetlyzetből is, illetve akkor sem adták fel amikor kiegyenlített a Celta. Messi gólja hatalmas volt. A játék mondjuk tényleg akadozott sokszor, de a csapategység, és a tartás az a régi volt. Szerintem leginkább ennnek volt közsönhető a győzelem. Forca Barca!
Andris
Adminisztrátor

2006.08.29. 16:19:26

visca el barca írta:avilág összes csapata elfogadna ilyen "HARMADIK CSATÁR CSERÉT".... :roll:
oké, most ne vesszünk össze, úgysem tudjuk meggyőzni egymást. :?

nézd meg esetleg mégegyszer a tegnapi meccset, azon belül pedig, hogy hány jó mozdulata volt Giulynek. (tartozzanak ide a pontos passzok, de még a kicsikart bedobások is. két kezeden meg tudod számolni.
És bár elég rossz volt a tegnapi teljesítménye magához képest, a meccsek nagy százalékában nem tud ennél sokkal jobbat nyújtani. :cry:

várjunk mondjuk télig, és ha nyújt vmit, akkor igazat adok neked. 8)
- József Attila
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.08.29. 16:18:45

lionelmessi19 írta:SZERNITEM GIULY NEM ELÉG JÓ A BARCA PADJÁRA.
A kezdőbe nem. A padra viszont kell, ez egyértelmű.
visca el barca
Presidente del Barça

2006.08.29. 16:12:32

avilág összes csapata elfogadna ilyen "HARMADIK CSATÁR CSERÉT".... :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2006.08.29. 16:06:32

ozsimiki írta:
15-20 meccs??? Na ez túlzás!
Esetleg 3-5 meccs!
Tavalyi szezon végén jól nyomta! Ez nemvitás!
lehet, hogy volt közben néhány jó meccse, mint pl a Milan ellen idegenben, de szerintem nem jó, hogy kiesik egy csatár és rögtön ő jön helyette. még harmadik csatár cserének is kérdéses.
oké, hogy jelenleg nincs másik csere a jobb szélre, de bármikor lehet szerezni.

Lehet, h várnom kéne egy két meccset a kijelentéssel, de mindegy.

SZERNITEM GIULY NEM ELÉG JÓ A BARCA PADJÁRA.
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.08.29. 15:56:18

lionelmessi19 írta:lehet, hogy fejre estem. 8)

de úgy láttam az elmúlt 15-20 meccsen, hogy alig tud elmenni egy két védő mellett. jó lehet hogy túlzás a lassú de már nem elég gyors. közel sem eléggé. és senki sem tudja indítani, csak Dinho, és csak azért mert ő képes 2cm pontossággal lőni. rosszul helyezkedik.

Overmars sem volt már olyan gyors, mint az Ajaxban.

Dos Santos mikor lesz 18? jó lenne pl Messi cseréjének.
15-20 meccs??? Na ez túlzás!
Esetleg 3-5 meccs!
Tavalyi szezon végén jól nyomta! Ez nemvitás!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2006.08.29. 15:48:13

Rapika írta:
lionelmessi19 írta:
Hát modjuk Gudjohnsen nem csinált semmilyen cselt, szerencséje volt hogy vissza esett elé a labda.
Nem esett elé,mert nem hagyta leesni! 8)
hát igen, nagyon szépen csinálta. Kezdi egy kicsit Henkét idézni. :D
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2006.08.29. 15:46:13

barcafan írta:fejre estél :?: Giuly lassú :?: akkor Overmars is az volt...
lehet, hogy fejre estem. 8)

de úgy láttam az elmúlt 15-20 meccsen, hogy alig tud elmenni egy két védő mellett. jó lehet hogy túlzás a lassú de már nem elég gyors. közel sem eléggé. és senki sem tudja indítani, csak Dinho, és csak azért mert ő képes 2cm pontossággal lőni. rosszul helyezkedik.

Overmars sem volt már olyan gyors, mint az Ajaxban.

Dos Santos mikor lesz 18? jó lenne pl Messi cseréjének.
- József Attila
Rapika
Entrenador del Barça

2006.08.29. 15:40:37

lionelmessi19 írta:
Hát modjuk Gudjohnsen nem csinált semmilyen cselt, szerencséje volt hogy vissza esett elé a labda.
Nem esett elé,mert nem hagyta leesni! 8)
Kép
Kép
Andris
Adminisztrátor

2006.08.29. 15:39:58

El Payaso írta:Ne bántsuk már Giuly-t, nem érdemli meg, sokat letett már az asztalra
de az rég volt, idén még egy jó mozdulata nem volt.
öreg, lassú. hiába volt régen jó, és hiába rúgott két fontos gól az elmúlt évben, azért még nem kell játszatni.
Neeskens a világ legnagyobbjai között volt, mi lenne ha őt játszatnánk? :?
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2006.08.29. 15:36:39

sub_bass írta:Szerintem kicsit tompa volt az egész csapat! Mottát nem kéne elzavarni, inkább cserének rakni! Giuly meg kell, mert nincs másik jobbszélső, max Messi! De örülök hogy Gudjohnsen góllal debütált, megérdemelte! Nálam Eto'o volt a meccs embere, hisz nagyon sokat hátrafutott segíteni, és sokat dolgozott, akarta a csapat sikerét! Inkább Ezquerro-t kéne likvidálni, és helyette maradhatna Saviola! De ez legyen a vezetőség gondja!!!
hát sztem elég Edmilson, és Motta mehetne. max. marquezt játszatnánk vészhelyzetben vkp-ként. most már ott van Thuram, hogy helyettesítse őt.

Ezqu télleg mehetne már a kukába.

Giuly: nem tudok egyetérteni veled, egyszerűen nem csinál semmit.
nem lehet neki egy labdát adni, és ha véletlen hozzá kerül akkor elbaszja. ha nincs messi pótlására senki, akkor kell egy ember a b-ből.
gyulának a tegnapi meccsen kb öt labdát lehetett adni (minden tulzás nélkül), mert mindig beállt vki mögé. az öt labdából hármat elrontott, egyet rárúgott az ellenfélre :arrow: bedobás, egyet meg hátrapasszolt Zambrottának. Semmi más.
- József Attila
El Payaso
Capitá del Barça

2006.08.29. 15:35:14

lionelmessi19 írta:
visca el barca írta:gudjohnsen beallasaval sok jobb lett a helyzet.
és ahogy világi mondta: MEKKORA ESERNYŐ CSELT CSINÁLT! :D :D :D :D :D :D :D :D
a védelemmel vmit csinalni kell mert tragikus...
lehet azert mert oleguer nem játszik? :roll: :D

Mottát, meg Giulyt ki kéne vágni a francba. nem csinálnak semmit, főleg Gyula.
Ne bántsuk már Giuly-t, nem érdemli meg, sokat letett már az asztalra
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2006.08.29. 15:33:33

lionelmessi19 írta:

igen valoban nem csinalt semmilyencselt. azert van ott az a 32 smile a végén :?
Kép
sub_bass
Príncipe Sastre

2006.08.29. 15:29:29

Szerintem kicsit tompa volt az egész csapat! Mottát nem kéne elzavarni, inkább cserének rakni! Giuly meg kell, mert nincs másik jobbszélső, max Messi! De örülök hogy Gudjohnsen góllal debütált, megérdemelte! Nálam Eto'o volt a meccs embere, hisz nagyon sokat hátrafutott segíteni, és sokat dolgozott, akarta a csapat sikerét! Inkább Ezquerro-t kéne likvidálni, és helyette maradhatna Saviola! De ez legyen a vezetőség gondja!!!
Andris
Adminisztrátor

2006.08.29. 15:25:59

- József Attila
visca el barca
Presidente del Barça

2006.08.29. 15:04:05

nem hinném h frank meglépi azt h thuram-marquez csere és rafa felmegy szurni. két helyen kéne vmelyest megbontani a csapatot és frank nem fog ilyet tenni... :roll:
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2006.08.29. 14:27:50

marquez remek védő, de thuram jobb... viszont thuram idősebb... ez kb. ugyanaz, mint tavaly larsson. nagyon jó játékos, de nem rá kell építeni!!! ezért játszik marquez!!! és minek menjen előrébb, amikor ott van edmilson?! ő sztem nagyon jó ott, de higgyétek el, lesznek sérülések, eltiltások, fog sokat játszani thuram!!! aki ki fog esni, az sztem oleguer (remélem!) mert azt reikard sem merné megtenni, hogy zambrottát, thuramot, vagy marquezt jegelje oleguerrel szemben...
tegnap egyébként nekem deco könnyedsége tetszett a legjobban!!! messivel nagyon királyak voltak!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2006.08.29. 14:08:49

noh akkor a tegnapi meccsről. ha vmit már irtatok akko rbocs, de nincs idom vegigolvasni amit este ota termeltetek.
véleményem szerint egy fél fokkal jatszottunk jobban minta sevilla ellen.
az gáz, h az ellenfél 2 helyzetbol(...) 2 golt lőjjön.
zambrotta és gio harmatgyenge teljesitmenyt nyujtottak, bár gio néha probalt tamadni is. zambrotta mint aki nem tudta hol van. alapcselekkel etette nene allandoan. mottaval emberileg semmi bajom, de szerintem nincs helye ebben a csapatban, nem véletlen h a mester szinte mindig őt hozza le elsőként a pályáról. a tamado szekcio jol tolta, foleg deco osztogatott jol. messi a baloldalon nem talalta a helyét, raadasul néha tul sokat cipelte a labdát, s eto'oval gyakran ugy tul bonyolitottak a 102 millio passzal a helyzeteket h rossz volt nézni.
de azert egy nagy grat nekik, mert a vigo egyenlito talalta utan küzdött mindenki.
sokszor megfigyelheto volt, hogy messi bemegy középre, eto'o meg kijon balszélre, de ilyenkor soha senki nem volt az ellenfél kapuja elott, nem volt kire rájatszani a labdát.
gudjohnsen beallasaval sok jobb lett a helyzet.
Kép
Lezárt