Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Xavit kellene felhozni a mélypontból...
Nálam csak Felixé volt egyértelmű hiba, de az meg emlékeim szerinte területen kívül történt, így a VAR-nak esélye sem volt.Atlantis írta: ↑2023.11.07. 20:43:21Sajnos ez a teljesítmény ma ennyit érdemelt. Fejben valami most nagyon szét van csúszva a társaságban, ez nem fizikai probléma szerintem.
Reméljük ez csak egy rövidebb hullámvölgy amin túl kell lendülni egyszer a szezonban.
Hozzáteszem itt azért a 2 félidő végén volt 3 olyan tizenegyes gyanús helyzet amiből a VAR bevezetése óta legalább 2 be szoktak fújni. Ez nem menti fel a csapatot a borzasztó teljesímtény alól, de azért mintha lemaradtam volna egy újabb szabály változásról...![]()

Én azt hittem 5-10 perces cserének jó lesz, de most már úgy érzem még ez sem feltétlen az ő szintje, hétről hétre gyenge a hazai meccseken is, BL-ben szintén, holott eddig nagy rangadók még nem is voltak. Nem tudom melyik aggasztóbb, a fizikai-, a gondolkodásbéli lassúsága, vagy a hiányos védekezési képessége.
Èn is így látom. Már a szezon előtt is írtam, Felix tökèletesen fog illetni Xavi taktikájába, de a cserèje lehetne Fermin, aki tkp-s, akár bal szèlső vagy árnyèkcsatárkènt is elboldogul. Ferran nem túl jó valamièrt a bal szèlen jobblábaskènt.Chino írta: ↑2023.10.26. 16:58:31
Ez kicsit tényleg furcsa, főleg abban a tekintetben, hogy teljesen más poszt a kettő, teljesen mást játszanak. Fermin egy tipikus tkp, folyamatosan előre játszik, ami tényleg jól néz ki és nagyon hiánycikk volt, Gavi, Pedri még nem is azt a területet játssza be, nem is olyan formában.
Fermin védekezésre ha nem is alkalmatlan, de borzalmasan instabil és szó mi szó nem is igazán próbálkozik, bár nem is hiszem, hogy ezt a feladatot kapta, főleg így Lewy hiányában.
Én előzetesen ezt a 2:1-et simán aláírtam volna, de a meccset látva komoly hiányérzetem van. Simán lehetett volna egy 4-es is, azt pedig, hogy egy óra után így leülünk nem értettem.
Felixnek sajnos nem ment, nem sok jó megoldása akadt és iszonyatosaan görcsös volt, remélem ez csak egyszeri dolog volt.
Azért is jó egy ilyen csoport, mert nem bünteti annyira a hibákat, így lehet kísérletezni, és büntetlenül kipuhatolhatja a csapat, hogy a tavaszi rangadókra mit kell majd változtatni. Romeu esetén nagyon el kellene gondolkodni, hogy mi legyen a döntés. Amit tegnap is csinált, vagy inkább nem csinált, azt a nagyobb meccseken nem engedhetjük meg magunknak. Simán lefutják, megkerülik, pedig ha csak ketten vannak hátul, előttük egy jó vkp elengedhetetlen. De nem tudja hozni, szét fogják futni. Fermín meg azért is jó, hogy fellép a csatárokhoz, mert így terhet vesz le róluk, főleg a középcsatárról, akit így nem tudnak annyian fogni. Rá kénytelenek lesznek kilépni.
Ez kicsit tényleg furcsa, főleg abban a tekintetben, hogy teljesen más poszt a kettő, teljesen mást játszanak. Fermin egy tipikus tkp, folyamatosan előre játszik, ami tényleg jól néz ki és nagyon hiánycikk volt, Gavi, Pedri még nem is azt a területet játssza be, nem is olyan formában.Yokozuna írta: ↑2023.10.26. 13:35:47Érdekes, hogy most is Gavin megy a vita, mikor nem is játszott. Pedig most teljesen szimpatikusan viselkedett fenn a lelátón.
Hogy egyébként vannak gondok vele a pályán az vitathatatlan, és bizonyára ezért nem szeretjük annyira itt jópáran.
Fermin Lopez lehet hogy három meccses, ellenben ő nagyon közel áll a Barcelona etalonhoz. Ez ilyen kevés fellépésből is látszik.