csababarca írta: ↑2023.10.26. 11:41:11
Andris írta: ↑2023.10.26. 10:32:33
A Busi dologról már leírtam amit gondolok, nem fogom egészében megismételni. Teljesen komolyan gondolom, hogy a szent tehenezés miatt állt tovább, csak azt nem tudom megítélni, hogy mekkora részben zavarta ez őt, és mekkorában volt hatással inkább a vezetőség döntésére.
Érdekes, mert emlékszem, pont Te voltál az, aki leírta még a tavalyi szezonban is, hogy mennyire közönségkedvenc kint a stadionban, meg a városban.
Kétlem, hogy a reddittet, meg facebook kommenteket olvasgatva hozta meg a döntését.
Gavi felé meg bennem nincs gyűlölet, ritkán is írok róla, egyszerűen nem tartom annyira jónak, mint itt néhány ember, és ennyi.
De egyszer nem mondtam, hogy takarodjon, de még azt is ritkán, hogy érdemtelenül van pályán.
Ami kritikát megfogalmazok, azt teljesen validnak gondolom. Mégpedig a fő kritikám az agyatlansága, amiből lassan illene kinőni egyébként.
Igen, ez határozottan én voltam.

De a stadionban nem is szent teheneznek. Fütyülnek, de az csak egy apró kisebbség.
Nem redditet olvasva, de mondjuk a saját sajtóját az ember mindig olvassa. Amikor már a Mundon minden héten megjelent egy szubjektív a szent tehenekről, az szerintem gáz volt. Meg hát leírtam már, 80ezren vannak a stadionban, de globálisan inkább 80 millió szurkolója van a klubnak, azért a tömeg hangja beszűrődik az ember életébe. Meg ugye ezt is leírtam, nem feltétlen Busi döntése a kulcs, esetleg inkább a vezetőség döntése, ami meg Laportáék esetében szerintem elsősorban népszerűségi, és nem szakmai alapokon jön általában.
Összességében a lényeg, hogy szerintem szakmailag és a klub lehetőségeit figyelembe véve egy hibás döntés született, és ennek az eredete arra vezethető vissza, hogy sokan (ha nem is a többség) az időseken próbálták leverni a klub gyengélkedését.
Gavival kapcsolatban én is így látom a hozzáállásodat, bár korábban azért volt ez másként is szerintem.

A lassan kinőni-vel is egyetértek, ami a túl nagy hévvel és konfliktuskereséssel való játékát illeti, de a
lassan nálam azt jelenti, hogy ha az ember 18 évesen ilyen, akkor kinövi 21-23 éves korára, nem azt, hogy következő hónapra vagy akár következő szezonra. Van mondjuk, aki egész életében nem növi ki, lásd pl Dani Alves vagy Arturo Vidal. Ők aprítottak még 30on túl is változatlanul, a minőségi játék mellett.
Romeu miatt amúgy nem aggódok, de csak azért, mert Frenkie és Gavi visszatér hamarosan, és akkor bizony már 3 helyre van 4 ember előtte.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila