2023.11.04. 23:08:42
Dontetlen szagu meccs volt, a meccs perceinek bo feleben a Sociedad volt folenyben, aztan egy hosszabbitasos gollal nyertunk mi. Nekem el clasico dejavu, csak forditott felallasban. Persze csak cimszavakban, mert amugy inkabb csak hajtottunk, mintsem igazan feljavultunk a masodikban. (Illik megjegyezni, h sztem ha nincsenek olyan igenybeveteleink az elmult hetekben, akkor hatekonyabban tudtunk volna feljonni az utolso fel oraban, es a valtozasok is latvanyosabbak lettek volna)
Xavi ma igazan nem talalta el, ha egyaltalan volt mit, mert amugy ez az ellenfel volt iden eddig a legjobb, szerintem. Beleertve a Portot es a realt is.
Sok egyeni rossz teljesitmeny is volt a csapatban, ugyanakkor osszessegeben a vedelmunk es a csapatvedekezesunk hihetetlen stabil.
Xavi, Lewa, Cancelo, vagy epp Felix ma nem erdemeltek ki szerintem a gyozelmet, ugyanakkor amit pl Araujo, Gavi, MAtS es meg tobben beletettek, azert nem csak harom, akar 6 pont is jarna.
Sociedad se erdemli ezt az eredmenyt, sajnalom oket.
Az is eszembe jutott meccs kozben, h sztem ez a jatek tukrozi igazan a klub koruli minden szintu allapotokat, es a korabbiakban inkabb eron felul teljesitettunk.
A jovo viszont ilyen sracokkal, es pl Araujoval mint kapitannyal fenyes.. csak mennyire tavoli jovo?
A legjobb jatekosunk meg mindig hianyzik, de Pedrit nagyon jo ujra latni. Gavival majdnem hamarabb is osszehoztak a nyertes golt.
Es ami a legjobb ebben az alig elviselheto meccsben, es az utolso perces gyozeleben, hogy mi a szurkolok szinten nagyon kierdemeltunk egy ilyet.
Mind lattuk, h milyen volt, sztem kar ragozni. Oruljunk annak aminek lehet, mert van ilyen is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila