Azért legyünk őszinték, Messi 8. lasztija abban a pillanatban már eldőlt, ahogy az argentinok megnyerték a VB-t. Aki ez ellen kifogásokat keres, na ő lehetett éppen ugyanaz az ember, aki 10 éven keresztül nyomta a narratívát Messi ellen, hogy nincs ott a legjobbak között, mert csak a Barcával tudott sikeres lenni, Argentínában utálják. Szemben az ellenlábassal, akit imádnak a saját hazájában is. Emellett az ellenlábas az igazi vezér, karizmatikus kapitánya a csapatának, míg Messi a nagy meccseken összeesik, sétálgat, akaratgyenge, stb.
Na most ha ennek a személynek nem tetszik a közelgő 8. aranylaszti, akkor verheti a fejét a falba, mert pontosan az elmúlt 10 évben felépített Messi-ellenes narratíva miatt (is) szólt most akkorát a VB-aranya. Sajnos elhitte a személyünk, hogy Messi már tuti nem fog nyerni semmit az argokkal, majd a karrierje legvégén mégis megnyert velük mindent (és vezérként, húzóemberként a kieséses szakaszban is). Na most ezek után vicces lenne, ha 10 év fitymálás után - miután teljesült az, amit ennyi időn keresztül váltig állítottak, hogy nem fog - ne adnák neki oda hivatalból a lasztit.
Természetesen valójában nem egy személyről beszélek, hanem a futballszurkolók egy bizonyos csoportjáról, akik között nyilván nagy arányban találhatók ott egy bizonyos csapat szurkolói.

De ebben semmi rossz nincs, nyilván én sem drukkoltam CR-nek egyszer sem, hogy nyerje meg az aranylabdát, és én is mindig meg akartam magyarázni magamnak, hogy az adott évben miért éppen a legnagyobb kihívója érdemelte volna meg jobban.
Szerk.: persze megtévesztő a kommentem, nem adtak át még semmilyen díjat ezen a ponton. De asszony, ház, kocsi nyilván már mehet Leora.