Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Bízom benne, hogy ezeket te sem gondoltad komolyan. Nem is értem honnan vetted ezt, hogy Busi, a tavalyi csapat csk-ja a szurkolói gyűlölet miatt lépett volna le. Lejárt a szerződése és ment az USA-ba a haverokhoz, nem kell túldramatizálni meg belelátni olyat, ami nincs.Andris írta: ↑2023.10.25. 20:54:30De hát erre jó a szurkolói gyűlölet, ha másra nem is: tegyük még rosszabbá a csapatot. Én legalábbis a közhangulatnak tudom be az ő távozását, leginkább.
Cancelo jobbhátvédnek egyébként csak 2vel vagy 3al gyengébb, mint Roberto mankóval. Ami nem gond többnyire, mert főleg támadnia kell, amiben meg többnyire király... csak most pont Vinicius érkezik arra az oldalra. Kíváncsi leszek a felállásra, én lehet felküldeném a 3 középső védőnket együtt a hétvégén.

En inkább azt mondanám h Ferminben pont az van meg ami a Pedribol es Gavi bol hiányzik ( Bellinghamben szinten megvan) iszonyat jokat tud lőni es az a fejes se volt kutya … direktebb tkp !Jack Napier írta: ↑2023.10.25. 21:34:27Pontosan ugyanezen gondolkoztam én is a meccs alatt.
Mérföldekkel közelebb van ő a "modern támadó középpályás" fogalmához itt lehet tévedek és ide valami valami szofisztikáltabb szakkifejezés illik,
mint a másik kettő spanyol hagymahámozó.
Mellesleg én Pedritől igazán jó meccsekre, (sérüléseket félretéve csak, mert láttam arról is értekeztek egyesek másik topikban) csak a Messi korszakból emlékszem az pedig valljuk meg nem túl reális értékmérő.
Pontosan ugyanezen gondolkoztam én is a meccs alatt.
OFF: nem úgy volt a sztori, hogy magától döntött így? meg nem az van, hogy Barcelonában közönségkedvenc?Andris írta: ↑2023.10.25. 20:54:30Romeu elkeserítően lassú, kb Busquets tempójának a fele, és játékinteligenciájának meg skilljeinek a tizede. Jó bolt volt Busit elküldeni... sztem Romeu éves fizujából és árából csont nélkül hosszabbított volna egy évet. De hát erre jó a szurkolói gyűlölet, ha másra nem is: tegyük még rosszabbá a csapatot. Én legalábbis a közhangulatnak tudom be az ő távozását, leginkább.
Ha az én magyar nyelvű kritikáim okozták akár részben Busi távozását és Romeu érkezését, mindenkitől elnézést kérek.Andris írta: ↑2023.10.25. 20:54:30Romeu elkeserítően lassú, kb Busquets tempójának a fele, és játékinteligenciájának meg skilljeinek a tizede. Jó bolt volt Busit elküldeni... sztem Romeu éves fizujából és árából csont nélkül hosszabbított volna egy évet. De hát erre jó a szurkolói gyűlölet, ha másra nem is: tegyük még rosszabbá a csapatot. Én legalábbis a közhangulatnak tudom be az ő távozását, leginkább.
Nem csk-t varázsolnék belőle, hanem a rutin, ész és hidegvér tapasztalatának a többiekre való átragasztását hiányolom.....egybentartó, összefogó, koordináló habitust.....olyantól, aki évekig csk volt a Cityben....lehetnek csk jelöltjeink tengernyien, de a pályán örülnék egyetlennek is..
Nekem egyelőre elég, hogy ki tudom jelenteni: mindig jó helyen van nála a labda, de legalábbis kb teljes biztonságban. Hiába lassú.
Apropó, ő csk volt a Cityben, oké, hogy itt nem az, de hiányololm tőle a csk jellegű magatartást a pályán.....tőle ez talán elvárható lehetne....hiányzik valaki aki egyben tartaná a csapatot a pályán, amikor kezd szétcsúszni a koncentráció
Nem kiengedés volt sajnos.....a sok fiatalnak lehet mentség a koncentráció hiánya, de ez az egész szezonunkra jellemző, általános hiányosság