Én már többedik meccsen látom, hogy nem mer lőni lövőhelyzetben, mert többször leszólták. Sokkal bátrabb volt 1-2 héttel ezelőttig. Ezt szerintem is sürgősen be kell fejezni, örüljünk, hogy lő. Raphinha kiesésével pláne, senki nem maradt, akitől legalább tartani kéne az ellenfélnek 16-oson kívülről.
"Keveset volt játékban, de erről megint nem ő tehetett, mert a társak nem keresték labdával valamiért"
Ezt a főoldali értékelőből idéztem, szerintem egyáltalán nem így van, egyelőre messze a legnagyobb gyengesége a helyezkedés, ezért nem kap labdákat. Relatíve statikus, nem mozog el az embereitől, stb. De ebbe könnyen bele fog tanulni, a brazilunk pl. ennek a nagymestere, ő egész meccsen agresszíven megy labdáért. Yamal ha ezt az egyet megtanulja, szerintem szinteket fog ugrani, és akár már le is fogja hagyni Raphinhát a jobbszélért folytatott versenyben úgy 17 éves korára. Mert a labdaérintései aranyat érnek, csak most még nincs belőle elég. És kicsit újra bátrabbnak is kellene lennie, elbizonytalanodott kissé, de ez is menni fog gyorsan.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy