gránit írta: ↑2023.10.05. 09:44:40
sansz írta: ↑2023.10.04. 23:56:45
Az amit csinált Laporta az zsarolás nyilvánosan, bűncselekmény.
Mitől lett volna ez zsarolás? Nem volt kötelező maradnia, nyugodtan mehetett volna oda, ahova akar. Nem volt lehetetlen helyzetbe állítva, nem volt kötelező aláírnia. Én nem hosszabbítottam volna vele, de utólag már azt mondom, jól tették, így legalább 25 milliót kaptunk érte. Ami nem túl sok, de több mint a nulla.
Most komolyan, a zsarolás fogalmát kell elmagyarázni?
"Dembele, vagy aláírod ezt a hosszabbítást,amit én írtam,az én érdekeimet véve figyelembe,vagy a lelátón fogsz ülni fél évet".
Ez kimeríti a zsarolás definícióját,nem nálam,hanem a jogi világban. Sőt,emlékszem volt róla cikk,hogy ez a zsarolás annyira kiverte a biztosítékot,hogy több jogi csoport is kifejezte,hogy ez mennyira törvénytelen.
Én tényleg értelek, szurkolóként el tudom fogadni,ha valaki fúj egy játékosra,ha lejár a szerződése(de az persze nem zavar,ha sorra ilyen lejárt szerződésűeket veszünk).
De az más,hogy egy klubelnök mit tehet és mit nem. Azt már hagyjuk is,hogy külön példaértékűen kéne viselkednie, pláne egy Laportától én sem várom már el, de legalább szóban próbálja már meg törvényes keretek közt menedzselni a klubot.