Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem. Azt hiszem olyan 63-37 volt az arány... így jobb?El Payaso írta:A 60%-30%-os labdabirtoklás önmagáért beszél, viszont eléggé elkerülhető gólokat kaptunk!
Nem kötekedni akarok, de 10% labdabirtoklás elveszett a vigoi éjszakában?:D
Nem mindet. Csak időpontokat vett meg. Lesz meccs a S1/2-n is.qytr73 írta:Kicsit lemaradtam!
Idén a Barca meccseket a SportKlub adja?
Az nagy szívás lenne!
igen, igen.Enrique írta:Motta, Giuly egyszerűen nem való a kezdőbe. Mottában bíztam még, de ő is legyen csak szimpla csereember, mindenkinek jobb lenne. Gyula meg, szokásos tavalyi forma, reméljük lesz jobb.
[auto_cenzúra] meccs volt, de legalább hozta a csapat Roni nélkül is, és ez a fontos. Ha az ilyen meccseket megnyeri a jövőben is a csapat, akkor bajnokok lehetünk.
Hajrá-hajrá!
Azért a csapat is gyengén muzsikált...Enrique írta:Motta, Giuly egyszerűen nem való a kezdőbe. Mottában bíztam még, de ő is legyen csak szimpla csereember, mindenkinek jobb lenne. Gyula meg, szokásos tavalyi forma, reméljük lesz jobb.
[auto_cenzúra] meccs volt, de legalább hozta a csapat Roni nélkül is, és ez a fontos. Ha az ilyen meccseket megnyeri a jövőben is a csapat, akkor bajnokok lehetünk.
Hajrá-hajrá!