Alapvetően én ezt simán ráfognám a keret bőségére. Az enervált játékosainkat, azt hogy Gavi és rajta kívül még vagy 6 játékosunk besárgult, meg úgy általában mindent. Lássuk be, messze nem elegendő ez a keret. Kb két meccsig tartott a rotáció, mostanra pedig jött a 4., 5. sérülésünk, és mostmár nem tudunk kiállítani egy jó 11et. Gavi eltiltása csak hab a tortán. Nem volt okos megmozdulás, de olyan nagyon nem hibáztatnám. Még 10 ilyen kiállítása lehet, és butaságban csak akkor ér pl Raphina szintjére a múltkori piroslapjával. Nem indokolta igazán semmi, nem volt okos megmozdulás, de nehezemre esik hibáztatni. Nem azért mert amúgy nagyon csípem, hanem mert szerintem a tizenéveseinktől, akik minden egyes meccsen végig arcon pörögnek, nem kell veterán taktikai fegyelmet számonkérni. Kár érte, de ennyi, szerintem Xavitól sem érdemel különösebb fejmosást. Alapvetően rég le kellett volna cserélni, 10ből 10 meccsen lecserélik azt akinek már a sárga után is volt 4 szabálytalansága, mert előfordul...csak hát ugye nincs kire.
Bajban vagyunk, de azt gondolom, hogy nem a játékunk válsága ez, hanem a kereté. Ha Pedri nem jön vissza a válogatott szünet utánra, esetleg Jamal vagy Lewa kiesik 1-2 hétre, akkor lehúzhatjuk a rolót.
Amúgy meg behúztuk a 3 pontot a papíron legnehezebb csoportmeccsünkön, ez is valami.
A bírónak ma valóban megköszönhetjük, mert Koundé első félidős mezhúzása szerintem 110%os bünti, és Cancelo kezezése nem büntető, de második sárga kellett volna legyen. Nade jó ez így, mert ideje valamit végre visszakapnunk szerencse téren.
Ja: szekunder szégyenérzetem van egy-egy hozzászólástól, de hát mit lehet tenni.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila