2023.09.25. 23:12:41
Elnézést Andris, de nem minősítettem semmit.
Megjegyeztem egy jelenséget, hogy valaki(k) állandó késztetést éreznek minden egyes témához hozzászólni, és leírni ugyanazt 10szer, mikor elsőre is felfogta mindenki aki olvasta.
Sokszor érzem azt itt, hogy adott illetőnek nincs releváns véleménye, de beír valamit csak úgy. Nem látom mást mögé, mint hogy a hsz-ek száma valami mérvadó értéknek számít szerintük.
Ez nem minősítés, messze nem.
Főleg, hogy állást se foglaltam ebben a vitaszerű témában, csak leírtam a véleményemet, plusz egy mondatot ami már úgy néz ki nem fér bele.
És nem az az unalmas, hogy erről beszélnek, hanem a látvànyos hsz duzzasztás, és hogy nehogy ne legyen nap, mikor valami topikba ne írjanak be valamit.
A téma jó, nem unalmas, lehet róla vitatkozni, de itt már csak azért se akarja megérteni egyik fél se a másikat.
Értelek, de ettől függetlenül ez maximum a moderátor kollégák dolga. Ha valaki többszörösen ismétli amit írt, egyértelműen ok nélkül, majd törlik, töröljük. De néha én is szoktam ismételni, akár ugyanazok számára is, leginkább azért, mert úgy érzem, elsiklottak felette, vagy a fontossága felett. Próbáld meg elengedni, én is elengedtem bizonyos dolgokat, aztán még így is fórumozok, ennek ellenére. Nem mindig, nem minden topikban és nem mindenkivel, de megéri. Én is ezt teszem. Moderátorként el kéne olvasnom mindent, de inkább csak parttimer-ként gondolok magamra amúgy is.
A.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."