Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Lampard - Tuchel érákban kiváncsi voltam a Ch-re, nézegettem a meccseiket és akkor egyáltalán nem tűnt fel, hogy kilógna a sorból.
Nem illeszkedik, ahogy Robi sem.
Abszolút Balde a kezdő mindenkinél, viszont idén eddig hasznosabb kiegészítő/tehermentesito alternatíva, mint tavaly volt. Sokat volt közepén tavaly, de ott sem volt jobb, mint balon. Idén viszont a szélen egész hasznos, plusz egy másfajta stílus támadásban, mint Balde.brazilfan írta: ↑2023.09.24. 07:10:14Az övé volt az első lövés, ami alig ment mellé, a meccs első fázisában többször volt játékban, mint a jobb oldalon Cancelo, nem ő kapott sárgát, hanem Christensen, és a Celta nem róla lőtte az első gólját.
Nem emlékszem kirívó vagy jóvátehetetlen hibájára.
És valahogy mégsem való a kezdőbe.
Mintha csak magam mondtam volna.
Ha ez többünknek is van címezve, magam nevében annyit mondok, hogy nem szépült meg Mingu játéka, de az övénél is gyengébb Alonso. Nálam Alonso Umtiti szintjén mozog, Mingu meg mondjuk 20%al több, de ettől még egyik sem éri el a minimum követelményt . Az meg, hogy kisebb volt a bére , mint Alonsonak 100%.Cseri írta: ↑2023.01.28. 09:33:17Erről a szurkolói lélektan működésről is elolvasnék valami tanulmányt. Elmegy valaki, aki nem üti meg a szintet és a nosztalgia megszépíti az itteni ténykedését is visszasírjuk. Géza hagyjuk má', pont jó helyen van, ahol van, attól mert bénák vannak jelenleg a posztján, nem lett jobb játékos. Melyik távozott játékosunk lett meghatározó játékos olyan szintű csapatban, mint a Barca?Talán Thiago az utolsó, de ő meg kb. 2 havonta sérült... Rafinha? Dest(borítékolom, hogy a Milan visszaküldi)? Depay? Akit itt már a leendő gólkirálynak láttak a trikóban, van kb. 40 perce 2 meccsen, jó, hát ő még csak most távozott.
Xavi nagyon rá van kattanva a bal és jobblábas védőpárosra. Ezt nyilatkozta is, ezért is volt képben IM is.brazilfan írta: ↑2023.01.28. 06:46:43Alonso a 32 évével már nem lesz se gyorsabb, se jobb, a támadójátékban sem lesz nagyobb szerepe, de lehet, hogy Xavinak pont ő kell tartaléknak a kispadra. Mindenesetre a gyorsaság önmagában nem elég, Albáról is kaptunk már olyan gólokat, amikkel kiestünk a BL-ből, sőt Kounde is adott már el életveszélyes helyen labdát (ez nem azt jelenti, hogy Alonso egy szinten van velük). Nem néztem vissza az akkori kommenteket, de szerintem Minguezától sem volt mindenki elájulva.
Nyilván alacsony a bére, azért számítanak rá, attól, hogy hosszabbított még nyáron mehet, max nem ingyen fog hanem két-három millióért, ahogy az mifelénk szokás. Az Espanyol elleni gólt, meg hagyjuk már, felfele nézet és véletlen rálépett az ellenfél sarkára...Nem olyan katasztrófa a játéka, mint itt az előbb olvastam. Persze inkább semmilyen, mint meghatározó lenneTroym írta: ↑2023.01.27. 21:33:20A BL és kupameccseken kapott gólok már nem számítanak? plzen 2 kapott gól, bayern 5, inter még 4, intercity 3 (ok 7 percet játszott), Betis 2
Ligában osasuna is, espanyol is lőtt gólt, utóbbi is az ő hibája
Mindegy...éljen... szuper védő, 2,5 évem lesz megbarátkozni a jelenlétével.
Gondolom most következik SR és Busi új szerződése.
Erről a szurkolói lélektan működésről is elolvasnék valami tanulmányt. Elmegy valaki, aki nem üti meg a szintet és a nosztalgia megszépíti az itteni ténykedését is visszasírjuk. Géza hagyjuk má', pont jó helyen van, ahol van, attól mert bénák vannak jelenleg a posztján, nem lett jobb játékos. Melyik távozott játékosunk lett meghatározó játékos olyan szintű csapatban, mint a Barca?Talán Thiago az utolsó, de ő meg kb. 2 havonta sérült... Rafinha? Dest(borítékolom, hogy a Milan visszaküldi)? Depay? Akit itt már a leendő gólkirálynak láttak a trikóban, van kb. 40 perce 2 meccsen, jó, hát ő még csak most távozott.
Alonso a 32 évével már nem lesz se gyorsabb, se jobb, a támadójátékban sem lesz nagyobb szerepe, de lehet, hogy Xavinak pont ő kell tartaléknak a kispadra. Mindenesetre a gyorsaság önmagában nem elég, Albáról is kaptunk már olyan gólokat, amikkel kiestünk a BL-ből, sőt Kounde is adott már el életveszélyes helyen labdát (ez nem azt jelenti, hogy Alonso egy szinten van velük). Nem néztem vissza az akkori kommenteket, de szerintem Minguezától sem volt mindenki elájulva.
A BL és kupameccseken kapott gólok már nem számítanak? plzen 2 kapott gól, bayern 5, inter még 4, intercity 3 (ok 7 percet játszott), Betis 2
Nekem nem jön ki a matek, eddig 10 meccset játszott a Ligában, de a Transfermarkt szerint azon a 10 meccsen összesen csak 1 gólt kaptunk. Például az 1:3-as Real meccsen egyetlen percet sem játszott.