Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Cancelo jó lenne, ha...a poziciójában játszana...Nem is kaptuk volna a gólt. Azóta is a jhv.oldalán jönnek és ott is van a gond...bence0330 írta: ↑2023.09.23. 19:50:56Szerintem Yamalnál egy komoly oka van, hogy egyelőre még nem Raphinha szintje, akármennyire mérhetetlenül felette van tehetségben: agilitás. Yamal hiába ügyesebb, nem harcol ki magának labdákat, nem szerzi vissza, nem mer belemenni test-test elleni szitukban, de legfőképp nem megjátszható eleget. Ebben kell szerintem sokat fejlődnie még, mert hiába ér aranyat a labdaérintése, ha nincs neki. Ez nem igazán kritika, hisz 16 évesen teljesen irreális elvárás. Ez már többedik ilyen meccse a bemutatkozása óta sajna. A brazil meg a legtöbb meccsén folyamatosan tud próbálkozni, ezért tud sok hibával is eredményes lenni vele.
Cancelo meg a világ egyik, ha nem a legjobb jobb bekkje, függetlenül attól, hogy néha van rossz megmozdulása vagy döntése.
Erősebben kell nyomni, nagyobb elánnal, többet, bátrabban próbálkozva. Ha nagyon nem megy, tőlem ívelgetni is lehet az utolsó 15 percben, csak ne maradjon ez a teljes nihill...
Van gyengébb mecsse = egy nehéz ellenfél ellen hátrányba cselezget utolso emberkent vagy adja el csatarnak aki mehet 1v1-be
Szerintem már sokkal Gavi érkezése előtt összerogyott a Celtás. Akkora sárgát adtam volna neki, mint a ház. Gavi labdát nem ért, de embert is akkor, amikor már kb feküdt...
Szerintem az emberhez se ert ugyanugy mint a labdahoz, meghozza kifejezetten tudatosnak tunt ahogy a becsuszas kozben vegul visszafesziti minden testreszet.
Csodálom az örök optimizmusodat.Andris írta: ↑2023.09.23. 19:06:39Egyreszt porgunk, rengeteg a mozgas labda nelkul.
Masreszt a Celtanak volt 1-2-3 elfutasa, helyzete, de amugy allando jelleggel nalunk van a labda es nem csak korbepasszolgatunk, hanem helyzeteink is voltak, es lehettek volna.
Barmi lehet meg, a jatek kepe alapjan. Elveszve semmikepp nem vagyunk eddig.
Aztan a vegen ha nem sikerul, vagy majd elkezdunk romlani, akkor sem valik igazza, hogy a 35. Percig bezarolag ne lenne kozunk a meccshez.
Szerintem jatekban kb ugyanazt hozzuk, mint az elmult ket meccsen. Az ellenfel viszont nagyon mast csinal.