gránit írta: ↑2023.07.17. 12:55:19
Jelenleg halva született, de kik miatt? Azok miatt, akik itt vannak. A bajnokságot szerintem négy húzóembernek köszönhetjük, Lewandowskinak, Araújónak, ter Stegennek és Christensennek. Pedri és Balde fejlődésében bízok, a többiek szerintem a nagyobb célokhoz nem elegendőek. Egyetértek, nem csak de Jonggal van probléma, de ő sem illik ide.
csababarca írta: ↑2023.07.17. 12:31:07
Az az MSN, egy bombaformában lévő Neymar, Lajos és Messi, egy 8assal rövidebb Busquets, Iniesta, Rakitic.
Ez is igaz, de most is lehetne erősebb csapatot csinálni néhány igazolással. Ha Frenkie távozna, több komoly kaliber jöhetne.
Vitor Roque tegnap este megint gólt szerzett. 14 meccsen 8 gólja van már a brazil bajnokságban, 18 évesen. Ha ő jöhetne most ősszel, sok problémánk megoldódna. Szerintem néhány igazolással nagyot lehetne előre lépni. De a jelenlegi kezdő felével szerintem biztosan nem.
Mindenki miatt.
Mondom, én szemüvegemen keresztül nézve erre a játékra egyedül Pedri lehet alkalmas, senki más.
Nem egy emberen múlnak ezek a dolgok.
Milyen komoly kaliber jönne ide?
De most komolyan?
Ez a Victor Roque is aranyos, de semmit nem tudunk róla, nem néz ki rosszul ez a 14 meccsen 8 gól a brazil bajnokságban, remek, és grat hozzá.
De semmi garancia nincs rá, hogy vele bármi is megoldódna.
Az, hogy elmegy DeJong, rendben.
Helyére jön valaki, nem tudom ki a komoly kaliber, de akkor a kp-ra kell az a komoly kaliber.
Mi van a többi csapatrésszel? Mert Te is írod, hogy a kezdő felével nem lehet azt amit Xavi akarna. De látod Xaviban, hogy a kezdő felét most nyáron ha lenne 600 milliója igazolni, akkor letenné?
Én nem látom, mert olyan közeg van Barcelonában, akikkel elhitették, hogy akik itt vannak azok marha jók.
De mondom mégegyszer, aztán vagy felfogod vagy nem (néha úgy érzem, csak direkt vitatkozol, mikor ugyanazt is gondoljuk, vagy hogy tied legyen az utolsó szó), tőlem eladhatjuk Frenkiet, és hozhatunk egy nagyágyút. De azt nem látom, hogy a holland eladásával akkor hoznánk 3-4 olyan embert (mert te ezt mondod), akikkel egyből hatalmasat javulnánk.
Nem reális.
Nem is tudok mondani 3-4 embert, akiket reálisan ide lehetne hozni, és ebbe a kasztba tartoznak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."