Xavi Hernandez

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Nagybarcelona
Capitá del Barça
Hozzászólások: 777
Csatlakozott: 2021.02.19. 17:41:31

2023.10.10. 13:51:53

Úgy látom megint nem jött át a lènyeg az írásomból. Továbbra sem èrtem Koeman említèse mièrt fa a tűzre.

Ismètelten le kell írnom, játèkoskènt Xavi volt az egyik kedvencem, Koeman pedig semmit nem jelent számomra, mert nem láttam akkori meccseinket.

Továbbra is úgy èrzem, szimpátia alapján kerülnek egyes szemèlyek megítèlèsre.
Pl. Messi mindenkori kedvencem játèkoskènt, azonban különbsèget tudok tenni a játèka ès szemèlyisège között, ami hatással volt a klub èletère. Ez off tèma.

-Koeman emberileg megbukott, de arra jó volt, hogy egy új korszak kezdődjön, lerekja az alapokat, megszabaduljon a nem kívánatos személyektől, amihez a vezetőknek nem volt golyója.

Xavinál ugyanez becsülendő? (Puig, Auba, Depay, Bellerin, Adama, Luuk, Kessie stb.)

-Koemannál nem kontráztak szèt minket, mert hamar rájött, hogy a Pique, Umtiti, Lenglet, Garcia, majd az akkori Araujo ès Mingueza
Valamint Suarez ès Messi együtt játszatása a vèdekezès rovására megy. Így átállt 532-re, a minősèget mennyisèggel kompenzál a amivel 20+ veretlen meccset hoztunk le. Egyèbkènt tavaly Xavi is ezt tette, ahol sokszor a szerencse is közrejátszott.
Szerintem ha 5-6 nyögvenyelős meccsre jut egy-egy jobb, az elèggè rendszerszintű problèma gyanús.

-Xavinál, eleve a stíluson volt a hangsúly, majdnem ugyanaz a keret, csak felèpült Dembele ès èrkezett Auba, Ferran, Adama ès Alves.
Fèlpályáig feltolt vèdelemmel, magasan letámadva, sokszor lekontrázva, csak tavaly 3 kh-el ès 4 kp-sal. Ismètelten kiemelnèm, hogy a stíluson volt a hangsúly, ès ott a spanyolos 4 kp-s játszatása, a támadó sor rovására, ahol Stegen rengeteg pontot hozott, a Liga szezon játèkosakènt.

Azzal egyetèrtek, hogy a szemèlyisège ès karizmája miatt jobban teljesítenek a játèkosok, de taktikai hiányosságai számomra bőven negatív irányba billentik a mèrleg nyelvèt. A Frankfurt, Mu, Bayern, Inter taktikailag fölülmúlt minket, de erről hiába is vitatkozunk, mert ismèt felvetődik a szimpátia kèrdèse, ès ki mit akar belelátni a dolgokba.

Èn is látom, hogy Xavi nem konkrètan a tiki-takát erőltetnè, a szèlső játèkot erőltetve, erőcsatárral elől, de valahogy nem tud èrvènyesülni a magas letámadás, feltolt vèdelem, lassú, körülmènyes labdakihozatal kombinációval.

Nagyon messzire jutottunk a stílusról szóló eredeti kommentemtől.

Egyèbkènt èrdemes az egèsz szakmai stábot is figyelembe venni, ha már edzőkben gondolkodunk. Számomra egyèbkènt sem Koeman sem Xavi nem alkalmas a Barca vezetèsère. Jó lenne, ha lesz lehetőség (jelenleg nehèz lenne), a klubhoz mèltó tudású ès tapasztalt edzőt kinevezni.

Persze lehet ez mèg jobb idővel, csak szüksèg van sok minősègi játèkos leigzolására, amihez pedig pènz nincs. Ezèrt lenne ezt jó szakmailag kompenzálni.

Bár nekem mindig is problèmám volt az aktuális edzőinnkkel, mert nem nagyon tartom őket Barca szintűnek. Persze Rijkaard ès Guardiola valamint Enrique szèpen kinőtte itt magát, persze nem Mind1 milyen kerettel.
Avatar
bence0330
Az Év Fórumozója 2022
Hozzászólások: 7425
Csatlakozott: 2020.07.16. 19:01:18
Tartózkodási hely: Pécs

2023.10.10. 11:35:01

Nagybarcelona írta:
2023.10.10. 09:42:40
Lehet nem lesz népszerű az írásom, de lehet Cruyff stílusához közelebb áll Van Gaal, Rijkaard vagy Koeman stílusa, mint Guardiola, Enrique vagy Xaviè, ès nem feltétlenül azèrt, mert az előbbiek hollandok, egyszerűen nekem az utóbbiak az "elspanyolosított" (nem tudom máshogy kifejezni) oldalpasszos, főkènt kp-s játèkra èpülnek. Xavi, Iniesta, Busquets ès Messi a stílusuknak ès tudásuknak köszönhetően csúcsra járatták ezt. Jelenleg nincs ès lehet soha nem is lesz ilyen kreatív kp-nk, így lehet èrdemes lenne módosítani a stíluson. Számomra ez visszatèrès lenne a direktebb holland stílushoz, ès nem stílusváltás.

Szerk: hozok egy pèldát. Ha jobb képességű kerettel rendelkező csapat ellen játszunk, ès az ellenfèlhez ès a saját keretünkhöz alkalmazkodva 532-re váltunk, akár átadjuk a kezdemènyezèst a Citynek/Bayernek ès nem toljuk fel a kp-nkat a fèlpályáig, akkor elveszítjük a stílusunkat?
Koemannál eleve nem is téma, mit játszat, mert emberileg megbukott nálunk, nem véletlen akarták még a mi tutyimutyi játékosaink is leváltani nyíltan. De amúgy meg folyamat szétkontráztak minket nála, kivéve, mikor beállt 3-5-2-be, mert akkor nem kontráztak szét, cserében volt 2-3-4 helyzetünk meccsenként, amit Messivel a sorainkban még gólokra tudtunk akár váltani. (Képzeld el, hogy ennyi kidolgozott helyzettel hány gólt lőnénk Messivel...) Xavinál vagy 1,5 évig nem kontráztak igazán szét 1-1 meccset kivéve (Frankfurt, de fejlődött, mai szemmel sztem simán felállna-váltana ott 4 kp-s játékra), ez most 2-3 hete kezd kicsit így lenni, meg fogja oldani. Azért Koemannál Cruyuffi alapokról beszélni, mikor egymás után hozott le meccseket 0 kapuralövéssel sündisznóállásban... és lehet mondani, hogy akkor már gyenge volt a keret, de nem ennyire, és Xavi ugyanabból a keretből sokkal szebb játékot hozott ki azonnal.

Eleve ne felejtsd el, hogy az edzőt nem csak a taktikai készsége minősíti, bár szerintem Xavi ott is szépen alakul. Ancelotti, Zidane nem edzőzsenik, de tudtak bánni a játékosokkal egyénileg is, legyen az nyugalom, tüzelés, bármi. A másik kedvenc csapatomnál Pioli felépített egy elég erős Milant úgy, hogy taktikailag semmi a fickó, de nagyon jó pedagógus. Xavi ezt jól akarja legalább, jól csinálja, jó irányba halad, de eddig kicsit még felemás, javul itt is, nem is lehet 40 évesen profinak lenni ebben. Koeman teljes csőd volt ilyen téren.

A Bayern elleni tétmeccsen nem toltuk fel a védelmünket, kontrázva alakítottunk kis sokkal több ziccert mint ők. United ellen is kb ez volt, ott is ki-ki meccsen buktunk, de nem volt semmi "eszetlen DNS-ragaszkodás" meg oldalpassz meg mittudoménmi. Ott játszunk sok oldalpasszal, ahol a kiscsapat 10 emberrel védekezik. Ott a Pool, Tottenham, Reál is oldalpasszozik, amíg nem találnak rést, mert nem nagyon lehet lendületből előremenni ellenük. Nézd meg, mit csinálunk nyíltabb csapatok ellen, Soci, Villarreal, stb. Nem sok oldalpasszt fogsz látni. Vagy nézd meg, mit csinál a Reál egy Getafe ellen.
ter Stegen; Cancelo - Cubarsí - Araujo - Koundé; Gündogan - Christensen - Pedri; Felix - Lewy - Raphinha
Nagybarcelona
Capitá del Barça
Hozzászólások: 777
Csatlakozott: 2021.02.19. 17:41:31

2023.10.05. 13:32:27

Tegnapi kommentemhez fűzve:
https://tribuna.com/en/news/fcbarcelona ... -2nd-half/
Yamal beteg volt, meccs közben rá is jött a szapora :)
https://tribuna.com/en/news/fcbarcelona ... escape-it/
Felix pedig azèrt lett lecserèlve, hogy rugalmasabb legyen a játèk ès "tartott a piros laptól, amit Gavi meg is kapott"
Ès múltkor mit kaptam, mert kritizálom a nyilatkozatait :)
Lènyeg a nagyon fontos 3 pont, de nem biztos, hogy jó, ha egy edző egy èlcsapat èlèn, menet közben "tanulja ki a szakmát" :)
Avatar
Andris
Adminisztrátor
Hozzászólások: 13507
Csatlakozott: 2006.05.20. 20:47:07
Tartózkodási hely: Budapest

2023.10.05. 13:28:18

ocsike83 írta:
2023.10.05. 13:04:14
Andris írta:
2023.10.05. 12:50:11
Roberto támadni jött be, nem védekezni, nem is értem hogy ez hogy nem tűnt fel. Ettől még lehetett volna Chris is, hogy mégjobban ráüljünk az 1-0ra, de már így is 1 támadóval toltuk, ami nevetséges és vállalhatatlan.
Kb úgy nem tűnt fel, hogy labdába nem ért, amíg fent volt. Illetve a saját térfelünket sem nagyon léptük át. Így nehéz volt észrevenni.
Jó, de azért az akkor is feltűnhetett volna, hogy Ferrannal egy sávban ő volt a legelőrébb helyezkedő játékosunk a 11ből. :D
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Avatar
ocsike83
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 300
Csatlakozott: 2022.01.05. 21:10:37
Tartózkodási hely: Győr

2023.10.05. 13:04:14

Andris írta:
2023.10.05. 12:50:11
Roberto támadni jött be, nem védekezni, nem is értem hogy ez hogy nem tűnt fel. Ettől még lehetett volna Chris is, hogy mégjobban ráüljünk az 1-0ra, de már így is 1 támadóval toltuk, ami nevetséges és vállalhatatlan.
Kb úgy nem tűnt fel, hogy labdába nem ért, amíg fent volt. Illetve a saját térfelünket sem nagyon léptük át. Így nehéz volt észrevenni.
Valdes - Puyol, Touré, Pique, Sylvinho - Iniesta, Busquets, Xavi - Henry, Eto'o, Messi
Avatar
Andris
Adminisztrátor
Hozzászólások: 13507
Csatlakozott: 2006.05.20. 20:47:07
Tartózkodási hely: Budapest

2023.10.05. 12:50:11

Nekem se tetszett igazán a tegnapi menedzselése a csapatnak, elsősorban a cserék és reakciók.
De megmondom őszintén, halvány gőzöm sincs, én mit csináltam volna azzal a kispaddal, ami rendelkezésre állt tegnap.
Felix cseréje talán elhamarkodott volt (bár talán ekkor még nem tudtuk, hogy Lamine és Lewa is lejön kényszerből), és Christ is lehet előbb hoztam volna mint pl Alonsot.
Sokkal jobb viszont sehogy se lett volna, attól tartok.

A lentiekre:
Xavi arra várt, hogy Lamine vissza tud majd jönni. Nem pedig elfelejtett cserélni. Adott pár percet neki, mindannyian így tettünk volna. A sérülteknél is ki szoktuk várni a 2-3-4 perc ápolást.

Roberto támadni jött be, nem védekezni, nem is értem hogy ez hogy nem tűnt fel. Ettől még lehetett volna Chris is, hogy mégjobban ráüljünk az 1-0ra, de már így is 1 támadóval toltuk, ami nevetséges és vállalhatatlan.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
bunga
Capitá del Barça
Hozzászólások: 753
Csatlakozott: 2021.01.26. 21:13:33

2023.10.05. 09:41:41

Fáradt a csapat és kifogtunk egy olyan angol bírót, aki szórta a sárga lapokat.Xavi erre nem reagált, legfeljebb úgy, hogy elhúzta a cserélést, mert nem tudta, hogy kit fognak kiállítani. Ez látványosan csak Yamalnál bosszulta meg magát. A bajnokikon azonban sürgősen rotálni kell, mégpedig a mostani kereten kívülről.
Magnus
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 269
Csatlakozott: 2022.08.04. 20:16:17

2023.10.05. 09:23:37

szerintem meg egy ilyen meccs végén támadó szellemű játékost kell behozni és egy kontrával lezárni a meccset.

védeni a máker 1-0-át a kiscsapatokra jellemző. mi, a kapitány nyilatkozata alapján a BL-ért megyünk.
Avatar
ocsike83
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 300
Csatlakozott: 2022.01.05. 21:10:37
Tartózkodási hely: Győr

2023.10.05. 08:56:23

Nagybarcelona írta:
2023.10.04. 23:04:31
.......ès elfelejtett cserèlni, meg full amatőr dolog, ami majdnem 2 pontba került......
Szerintem pusztán várni akart, mivel azzal ellőtte volna a 75. perc körül a 3. cserelehetőségét, és egy embert a padon hagyott volna.... (mondjuk így is csak 4 embert cserélt).
Továbbá az a vicc, hogy egy ilyen meccsen inkább Sergi Roberto jön be védekezni, mint Chris, vagy Inigo.....
Valdes - Puyol, Touré, Pique, Sylvinho - Iniesta, Busquets, Xavi - Henry, Eto'o, Messi
Avatar
NovaProspekt
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1984
Csatlakozott: 2019.11.26. 14:17:19

2023.10.04. 23:11:34

Yamal nem sérült le, hanem hívta a természet.
Nagybarcelona
Capitá del Barça
Hozzászólások: 777
Csatlakozott: 2021.02.19. 17:41:31

2023.10.04. 23:04:31

Hát ezt bemákoltuk. Nagyon fontos győzelem volt, de amit Xavi a második fèlidőben leművelt, arra nincsenek szavaim. Szètcserèlte a csapatot, de a 2 rutinos vèdőnk, Christensen ès Inigo a padon maradt, amikor folyamatosan támadott a Porto. Felix lecserèlèsèt totálisan nem èrtettem, vèdekezèsben elvesztettünk egy embert, feladatuk a tamadásokat, ès a pályán hagyta helyette a 16 èves Yamalt, aki elèg elveszett volt a meccsen, majd le is sèrült. Az, hogy engedte lejönni a pályáról (lefekszik a fűbe), ès elfelejtett cserèlni, meg full amatőr dolog, ami majdnem 2 pontba került. Egèsz meccsen szidtam a bírót, de a büntetőgyanús esnèl jóvá tette a sok sok hibáját. Ezen a szinten a rèszünkről ez már nem fèr bele.
Peter
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3328
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2023.09.24. 15:29:10

Örülnék, ha most kicsit engedne a gyeplőn, hagyná élni a srácokat és nem akarja óvatosabbra fogni a figurát.
Szükség lehet persze rotációra, de nagyon nem mindegy, mikor, hogyan és milyen kombinációban lesz a pályán Alonso, Romeu és Robi.
Kulcsfigurák a "visszafogásban"
Avatar
Cseri
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1808
Csatlakozott: 2010.11.19. 08:58:48
Tartózkodási hely: Pécs

2023.09.23. 10:48:17

Grundel írta:
2023.09.23. 09:56:42
Várható volt. Klopp meg hasonlók nem is fognak kelleni, hamarabb lesz a szertárosból manager.
Klopp nagyon jó edző,de minden csapatánál hosszú időt tölt,ahol van türelem. A Barcánál ilyen nincs,nem hiszem,hogy beleférne egy-egy negyedik,ötödik hely a bajnokságban,még akkor sem,ha esetleg közben leesik egy-egy nemzetközi döntő. Kivel-kikkel játszattna itt gegenpressinget? Fél csapatot lekellene hozzá cserélni.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Avatar
bence0330
Az Év Fórumozója 2022
Hozzászólások: 7425
Csatlakozott: 2020.07.16. 19:01:18
Tartózkodási hely: Pécs

2023.09.23. 10:21:27

Szerintem összességében megérdemelte. Lehet, hogy én is vártam volna a csoportkör végéig, de egyrészt szerintem ez most sima továbbjutás lesz, másrészt meg ha mégsem lenne így, és ellene fordulna a közvélemény, én látom benne azt, hogy lemond magától. Abban biztos vagyok, hogy vele nem lesznek ilyen huzavonák, hogy, hogy ki kellene fizetni ilyen esetben a hátralékot. Plusz azért nem is volt egy hosszútávú hosszabbítás.
ter Stegen; Cancelo - Cubarsí - Araujo - Koundé; Gündogan - Christensen - Pedri; Felix - Lewy - Raphinha
Avatar
Grundel
Barça B
Hozzászólások: 33
Csatlakozott: 2023.03.16. 10:06:36

2023.09.23. 09:56:42

Várható volt. Klopp meg hasonlók nem is fognak kelleni, hamarabb lesz a szertárosból manager.
Kluivert: “Barça's football is out of this world”
Nagybarcelona
Capitá del Barça
Hozzászólások: 777
Csatlakozott: 2021.02.19. 17:41:31

2023.09.23. 06:31:55

Sokat kritizálom, de ezt a bajnoki cím miatt megèrdemelte. Az anyagi helyet/FFP mellett azt is figyelembe kell venni, hogy eddig apróèrt dolgozott. Az egy èvet reálisnak tartom, ezt szerintem ő is tudja, idèn fejlődnie kell a csapatnak. Laporta biztosan a klub èrdekèt nèzi elsősorban.
Avatar
Deluigi
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1867
Csatlakozott: 2021.06.08. 22:25:50
Tartózkodási hely: Szekelyudvarhely

2023.09.22. 19:53:29

davi10 írta:
2023.09.22. 19:37:11
2025, hivatalos!

Én talán egy kicsit korainak érzem, a BL csoportkör végét azért megvártam volna, biztos, ami biztos.
lehet, hogy a csoportkor vegen 2028-ig kellett volna hosszabbitani vele, igy Laporta megelozte :)

azert remelem, jo sok evet el fog tolteni a padon es BL-t is nyerunk vele
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6708
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2023.09.22. 19:37:11

2025, hivatalos!

Én talán egy kicsit korainak érzem, a BL csoportkör végét azért megvártam volna, biztos, ami biztos.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bunga
Capitá del Barça
Hozzászólások: 753
Csatlakozott: 2021.01.26. 21:13:33

2023.09.21. 21:41:11

La Masia1 írta:
2023.09.21. 01:18:41


Ha jó szezonja lesz és maradna, akkor minden félnek érdeke lesz a megegyezés; sokra nem megy vele az Atletico, ha visszarendel valakit, aki mindent akar, csak visszamenni nem, és ott lenne nekik mérgesen/durcásan/csalódottan/elégedetlenül/motiválatlanul, rohadt nagy fizetésért, úgy, hogy a töredékét nem csinálná a barcás teljesítményének.
Ha jó szezonja lesz, akkor több csapat is jelentkezni fog, hogy megvenné. A Barcanak is több alternatívát kell keresni 2024 őszére.
La Masia1
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 277
Csatlakozott: 2022.09.23. 18:42:36

2023.09.21. 01:18:41

ocsike83 írta:
2023.09.20. 11:50:54

Véleményem szerint Felix esetében nincs arany középút.
Ha a szezon végére visszaesik a formája, akkor eladják nekünk elfogadható áron. Kérdés, hogy kell-e nekünk majd annyiért....
Ha egész szezonban jó formát tart, magas gól/gólpassz aránnyal, tuti visszarendeli az Atletico, függetlenül attól, hogy neki az óvodában is Barca címer volt a jele. Nem adják nekünk oda akkor 60-80 misi alatt, mert megmondták korábban, hogy nem akarnak bukni rajta.
Ha jó szezonja lesz és maradna, akkor minden félnek érdeke lesz a megegyezés; sokra nem megy vele az Atletico, ha visszarendel valakit, aki mindent akar, csak visszamenni nem, és ott lenne nekik mérgesen/durcásan/csalódottan/elégedetlenül/motiválatlanul, rohadt nagy fizetésért, úgy, hogy a töredékét nem csinálná a barcás teljesítményének.
Yokozuna
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1643
Csatlakozott: 2008.11.22. 18:54:18

2023.09.20. 20:58:53

ElBartimaeus írta:
2023.09.20. 20:01:38
Már a múltkori, meg a mostani meccsen is megfigyeltem, hogy picit variált a taktikával.
Az edzők munkáját megitélni én csak az eredményeken keresztül tudom. Szép szép, hogy most variál a taktikával, de miért nem variált akkor, mikor Fatit tehette volna Felix helyére. Melyik a jobb játékos? Számomra Fati a jobb, de szerencsére nem én vagyok a Barca edzője.
Avatar
ElBartimaeus
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2237
Csatlakozott: 2009.03.25. 00:11:43
Tartózkodási hely: Budapest

2023.09.20. 20:01:38

Már a múltkori, meg a mostani meccsen is megfigyeltem, hogy picit variált a taktikával.

Az egyik szembetűnő változás a letámadásunkban van, sokkal kevésbé intenzív és inkább csapatszinten mozgunk és próbáljuk szűkíteni a területet, ha valamelyik régióban támadást indítanak. Régebben ugye 1-1 elleni press volt a kapusig, amiből rendre hosszú indításra kényszerítettük az ellenfelet, aztán reménykedtünk benne, hogy a párharcokat megnyerik a védekezőbb játékosaink. Most rendre nézzük, ahogy hátul passzolhatnak és később avatkozunk közbe. Nekem kifejezetten tetszik az irány, komolyabb csapatok ellen az intenzív letámadás nagyon kockázatos.

A másik, hogy régebben simán 5 ember állt a támadófalban, onnan mozogtak ki, vagy vissza a középpályára, illetve helyezkedtek a pozíciós játék nagykönyve szerint háromszögekbe, aminek megvannak az előnyei, de kiszámíthatóvá vált az elmúlt hónapok, vagy év során. Ehhez képest most határozottan csak 4 ember áll a falban, míg Cancelo is középre húzódik, amivel - asszem a Bayern játszott hasonlót - egy szép gyémánt tud kialakulni a középpályán, ezzel gyakran emberfölényt kialakítva azon a területen. A szokásos elmozgások így is megmaradtak, hogy egymás helyére futnak a játékosok, Félix első góljánál épp így maradt csont üresen. Ha meg kikerül a szélre, több második hullámban érkező játékosunk van.

Összességébe véve egyelőre úgy néz ki, beválik ez az új formáció, de mindennél jobban tetszik, hogy alakul a csapat és a taktika, nem ez az első új húzása a mesternek, amivel új lendületet tudtunk szerezni. Nagyon bízok benne, hogy a korábbi elveket is vissza tudjuk majd hozni, ezzel bővítve a taktikai mélységét a csapatnak.
ultrasur
Madridista
Hozzászólások: 1063
Csatlakozott: 2007.08.17. 08:53:26
Tartózkodási hely: Bp

2023.09.20. 15:11:25

Kivülállóként az tippelném, hogy gólkirályi cím és az all time gólok miatt.
Avatar
Troym
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2707
Csatlakozott: 2009.08.15. 12:12:47

2023.09.20. 13:41:25

A sok pozitívum mellett nekem még mindig van egy kis hiányérzetem, hogy még 5-0-nál egy megrogyott, gyengén játszó, kisebb játékerőt képviselő ellenfél esetén sem lehet lecserélni a 35 éves középcsatárt. Ezt senki nem tudja megmagyarázni mi értelme volt pl. tegnap Lewyt pályán tartani.
Avatar
ocsike83
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 300
Csatlakozott: 2022.01.05. 21:10:37
Tartózkodási hely: Győr

2023.09.20. 11:50:54

Fernando írta:
2023.09.20. 11:05:51
vg99 írta:
2023.09.20. 09:39:20
Azért minőségi emberek is kellenek a jó taktikához, variációkhoz.
Végre van egy minőségi jobb hátvédünk, és Felix sem szokásos szélső, mert sokat belép.
De ha Cancelo vagy Balde kiesik, kb. senki nincs helyettük. Ahogy 9-es sem egyelőre. és persze vkp sem igen..
De ne legyünk telhetetlenek, őszre jók leszünk, nem is nehéz a helyzet, hátha télen még tudunk erősödni,
aztán nyáron megint fel lesz adva a lecke, mert Felixet és Cancelot is meg kellene venni, az erősítések mellett, az pedig összességében nekünk sok pénz..
Persze, nyilván, főleg egy Cancelo kaliber nagyon hiányzott. Az ő esetében bízok a City szavaban és a fix 30-ban, Felixet viszont majdnem biztos, hogy 60 alatt nem ússzuk meg az Atmát ismerve. Fájni fog kb 100-150-et kifizetni olyan jatekosokert akik eddig nálunk voltak (lesznek: Roque). De ez ilyen, ha minőséget akarunk.
Véleményem szerint Felix esetében nincs arany középút.
Ha a szezon végére visszaesik a formája, akkor eladják nekünk elfogadható áron. Kérdés, hogy kell-e nekünk majd annyiért....
Ha egész szezonban jó formát tart, magas gól/gólpassz aránnyal, tuti visszarendeli az Atletico, függetlenül attól, hogy neki az óvodában is Barca címer volt a jele. Nem adják nekünk oda akkor 60-80 misi alatt, mert megmondták korábban, hogy nem akarnak bukni rajta. De jó forma esetén tényleg jöhet egy PSG-s, vagy zsírosabb angol ajánlat. Ahhoz meg már kevés lesz a malacperselyeket feltörni.....
Valdes - Puyol, Touré, Pique, Sylvinho - Iniesta, Busquets, Xavi - Henry, Eto'o, Messi
Válasz küldése