Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Neki nincs valami záradék a vételárában, h x percet játszania kell? Ha jól emlékszem, valami 5 év alatt fizetjük mi?!
Én úgy érzem a Betis ellen kezdeni fog, ha nem ő akkar Yamal, de mivel komoly meccs én Ferrant érzem esélyesnek.
Szerintem Gündogan-on fog múlni. Ha bevethető, akkor gondolom menni fog a Yamal - Lewy duó. De ha nem, akkor se tartom elképzelhetetlennek, hogy Raphinha vagy Felix fog inkább kezdeni, hiába haszontalan a brazil a baloson.

Ha már no offense, akkor no off is legyen alapon áthoztam.Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.07.31. 13:11:03No offense, de FT jobbszélsőként folyamat tud(na) extrát hozni? Ha ő a mi megmentőnk, akkor ismét kegyetlen szezonok elé nézünk.... A pali egyenest nem tud a labdába rúgni, párharcot meg igazán megnézném mikor nyert jó százalékkal, e mellett pedig lélektanilag is nulla, nem bírja ő el egy ekkora csapat sikerorientált súlyát. Illetve a 16 éves Yamal lesz a megmentő, aki pár büfé meccsen kapott lehetőséget futkosni a nou camp gyepén? Ez minden, csak nem egy sikeres szezon és egy nemzetközi szinten versenyképes Barca védjegye.![]()
Hátha Alemany meggyőzi, h ott jobb helye lesz. Ha csak fele ennyit kapunk érte, akkor is bőven jó.

Persze, ezzel teljesen egyetértek. Csak az első mondatot nem lehetett előre tudni, főleg az alapján, amit a kezdésénél mutatott itt is. És bárki jön, sose fogjuk előre tudni. Nekem csak az nem tetszik, amilyen szinten le vannak húzva az alapképességei, amik pedig ha nem is klasszis szintűek, de nem gyengék, ezt bárki megnézheti szemre és statisztikailag is a 2022 április előttről. Hogy most már egy éve mennyire béna? Ja, sajna az.Troym írta: ↑2023.04.16. 10:36:11Se a tudása, se a gyilkos ösztön, se a stressztűrés nem elég ide. Nála egyik sincs meg, annyi hogy nem sérülékeny. Bárhová el kéne adni, kölcsönadni ahová kellhet. 3-5 gólos támadók nem elég hatékonyak ide. Szerintem ennyit bármelyik utánpótlás játékosunk hozna ugyanennyi idő alatt. Plusz mindenki szerint jobb oldalon szeret játszani, na oda van Dembele, Raphinha és Messi is azt szereti.
Nem. Kezdő sem feltétlen volt, inkább amolyan 4. számú támadó, jó percmennyiséggel rotálva, és ott is ő volt a leggólerősebb.
Hosszútávon sajnos én sem látnék, eddig legalábbis...LG írta: ↑2023.03.06. 14:34:30Mostanában. Hosszútávon viszont benne látok a legkevesebbet a támadóink közül. Bár Fati sem biztos, hogy valaha a régi lesz, még mindig inkább neki adnék esélyt.
Torresért pedig még pénzt is kaphatnánk, még így is, hogy besült nálunk, egy pénzes angol középcsapatot le lehetne min. 30 millióval gombolni.
Mostanában. Hosszútávon viszont benne látok a legkevesebbet a támadóink közül. Bár Fati sem biztos, hogy valaha a régi lesz, még mindig inkább neki adnék esélyt.
Camavinga azért korántsem tűnt flopnak, nem megváltó, de ügyes gyerek. Tschouameni is rendben van szerintem, bár őt főleg a válogatottban láttam, de rajta azért látom a képességeket az árcímke mögött. De a többiben persze tök igazad van. Nyilván sokkal kritikusabban figyeljük a mi gyenge igazolásainkat/pénzszórásainkat, mint másokét, de jogos, a Real sem a legjobb példa mostanság, mondjuk náluk ez inkább hagyomány, mint nálunk.Chino írta: ↑2023.03.06. 12:28:53Azért ezt nem mondanám, elég csak a Reált megnézni az utóbbi három évben. Hazard közel 120 millió és nagyobb flop mint Griezmann és Cou együttvéve. Jovic 65 millió, Mendy 50 millió, Reinier 30 millió, akikért komolyabb pénzeket adtak. De eddig Camavinga sem mutatta meg mi került 30+ millióba. De eddig Tschouameni sem bizonyítja a 80 milláját, kb 2 jó meccse volt eddig. Lehet, hogy később beindul, de eddig olyan, mint Torres volt amikor idejött vagy talán még gyengébb teljesítményt rak le. És 23 éves, tehát ő sem az a fejlődő kategória.
Azért ezt nem mondanám, elég csak a Reált megnézni az utóbbi három évben. Hazard közel 120 millió és nagyobb flop mint Griezmann és Cou együttvéve. Jovic 65 millió, Mendy 50 millió, Reinier 30 millió, akikért komolyabb pénzeket adtak. De eddig Camavinga sem mutatta meg mi került 30+ millióba. De eddig Tschouameni sem bizonyítja a 80 milláját, kb 2 jó meccse volt eddig. Lehet, hogy később beindul, de eddig olyan, mint Torres volt amikor idejött vagy talán még gyengébb teljesítményt rak le. És 23 éves, tehát ő sem az a fejlődő kategória.Guille írta: ↑2023.03.06. 11:36:48
Én is úgy látom, hogy más csapatban nincsenek ekkora melléfogások, de lehet, hogy csak torzít a részehajlásunk, plusz az elmúlt évek elcseszett igazoláspolitikája és az elköltött százmilliók miatt látszik ennyire negatívnak ez a helyzet.
Normál helyzetben, eladjuk Torrest és pótoljuk valaki mással. Kit érdekelne ennyire, hogy nem vált be?