Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Sajnos nagyon egyetértek a teljes véleményeddel.
Ne már, ennek az ellenkezőjét mondom hónapok óta, és mivel absztinens vagyok, még az sem lehetséges, hogy egyszer részegen feljöttem és az ellenkezőjét írtam.gránit írta: ↑2023.09.04. 02:08:59Nem keverem, emlékszek rá. Azt nem tudom, hogy érted, hogy a játék más elemeiben jobb. Egy centernek egy dologban kell jónak lennie. Ennyi erővel vesszenek a centerek, mert nem szereznek annyi labdát, mint a védekező középpályások.
Nem véletlen, hogy őt lehetett egy hosszú indítással megtalálni. Kétlem, hogy Ferran egy ilyen labdát egyáltalán át tudott volna-e így venni. Semmiképp nem nevezném Ferrant gólerősebbnek sem, az utóbbi hetekben volt pár mérkőzés, amikor jól játszott, ettől alapvetően gólerősebbnek kijelenteni elég meredek. Én kezdetném Torrest, de semmiképp nem a szélen. Játékban szerintem is tud adni a csapatnak, és fel tudni lépni középre is. A Raphinhával való összehasonlítást meg inkább nem is elemzem bővebben, Yamal kiszorította, teljes joggal. Kíváncsi leszek, hogy mennyire hajtja majd Yamalt Xavi, mert a teljesítménye alapján neki kellene adni a játékperceket, de ez nagyon kockázatos is egy ilyen zsengekorú, ropilábú játékosnál.
Ezt kérlek idézd, mert január óta növekvően vagyok kritikusa.gránit írta: ↑2023.09.04. 01:29:55Furcsa, pár hónappal ezelőtt, amikor csatárt követeltem a csapatba, mondván, hogy Lewandowskinak egyre lefelé megy, azt írtad, nincs vele semmi gond, lövi ő a gólokat. Ősszal a Ligában szerzett 14-et, tavasszal 9-et. Valós veszély volt erre a szezonra, hogy Lewy kipukkad, mint tavaly Benzema.
Nem olyan gólerős, mint Torres...?Ejha.
Nem látok egyébként versenyt kettejük között, bőven elférnek egymás mellett a pályán. Sőt, ha együtt kezdenének és Torrest belép középre, mint a Villarreal ellen, az segítség lenne Lewandowskinak is. Inkább Gavit tenném ki, és helyette Torrest. A góljához meg nem sok köze volt Torresnek, de Jong beívelése előzte meg a gólt. Az egyébként pontos volt, ezt leszámítva egy középpályásban sem láttam azt, hogy tudná mozgatni a csapatot, tudna lyukra futtatni, kiugratni, bár ezt az egycsatáros rendszer sem segíti. Szenved ettől Lewy is meg a középpályások is, nincs is kit megjátszani, csak egy három emberrel birkózó centert. Összességében egy karmester nagyon hiányzik, Gündogan a meccs elején még egész jó volt, aztán beleszürkült ő is a meccsbe.
Furcsa, pár hónappal ezelőtt, amikor csatárt követeltem a csapatba, mondván, hogy Lewandowskinak egyre lefelé megy, azt írtad, nincs vele semmi gond, lövi ő a gólokat. Ősszel a Ligában szerzett 14-et, tavasszal 9-et. Valós veszély volt erre a szezonra, hogy Lewy kipukkad, mint tavaly Benzema.bence0330 írta: ↑2023.09.04. 01:19:06
Volt ma is jópár helyzete, 1-2 olyan, amit majdhogynem ziccernek neveznénk. Tél közepe óta alig használ ki 1-1 helyzetet. Közben nem mozog túl jól, nem tud úgy nyitni mint pl. Torres, nem olyan gólerős, mint Torres, nem olyan jó összjátékban mint Torres. Aki fura mód rendre mikor beáll, a béna középpályásaink valahogy mindig megtalálják egy kiugratással, vagy valamivel.
Volt ma is jópár helyzete, 1-2 olyan, amit majdhogynem ziccernek neveznénk. Tél közepe óta alig használ ki 1-1 helyzetet. Közben nem mozog túl jól, nem tud úgy nyitni mint pl. Torres, nem olyan gólerős, mint Torres, nem olyan jó összjátékban mint Torres. Aki fura mód rendre mikor beáll, a béna középpályásaink valahogy mindig megtalálják egy kiugratással, vagy valamivel.
Az ő hibája, hogy az agyonmagasztalt középpályásaink nem tudják helyzetbe hozni, és a hadrend miatt is egyedül van a sűrűben? A kötelezőt hozta, a büntetőt berakta. Senki másra nem bíztam volna ma ezt a büntetőt, annyira núdli volt a játékunk.
Egyetértek. Ha ez a felemás 4-4-2 marad, akkor mindig nagyon jó támadók fognak a padon ülni, és ezt Torres és Raphinha nem nagyon fogják jól viselni, főleg amíg egy borzasztóan gyenge Lewy botladozik helyettük, mikor az elmúlt fél évet nézve mindketten szintekkel vannak a lengyel felett. Szerintem is egy középpályásnak kellett volna jönni. Persze ha Felix mindig ez a Gavi féle kamuközéppályás lesz, akkor végülis rendben van a dolog.
Miert? Tamadtak amikor tudtak, emellett kemenyen vedekeztek. Mi sem jatszottunk jol, bennuk meg ennyi volt.ElBartimaeus írta: ↑2023.09.03. 23:01:39Gusztustalan csapat ez az Ossasuna. Mást nem érdemes hozzátenni ehhez a meccshez.
Tőlem nyíltan is lehülyézhetsz, nem vagyok sértődős fajta.csababarca írta: ↑2023.09.03. 22:49:29Nem a játékosok nyomására megy ki egy bíró megnézni a dolgot, azt ugye tudod?Andris írta: ↑2023.09.03. 22:46:15Azert megint fontos peldat lattunk arra, hogy miert jo ha mezonyjatekos a kapitany es nem kapus.
Frenkie tok jogosan reklamalta vegig a piroslapot, es sargat kapott erte. Pedig igaza volt, ezt nem szabadott hagyni elsumakolni nekik, csak sajnos ugye nem lett volna joga reklamalni.
Főleg, hogy nem is ő dönti el, hogy mit néz meg, hanem azt amire kihívják.

Eddig néhányszor villogtam neki, hogy ezt azt talán átgondolnám, de most hosszú szakaszon kellemesek a körülmények, látótérben veszély nem fenyeget, hagy menjen, próbálkozzon és untig elég, ha szezon végére igaza lesz...versenyképes kocsija van, kezében a kormány, csak ő ronthatja el....Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.09.03. 20:24:23Ha győzünk Xavinak lesz igaza, de most is villogok neki a pályán, miért jön velem szembe...