2023.09.27. 16:43:12
Azért szerintem a tegnapi alapján róla is illik pár szót ejteni. Ezt a gyereket nem nagyon tudom hová tenni. Nyáron azt gondoltam, hogy idén kap egy-egy eldőlt meccsen néhány percet, aztán jövőre adnak neki nagyobb szerepet, főleg, hogy itt van Raphinha, és Torresnek is inkább a jobbos fekszik. Max. az Atleticbe viszik fel és kaphat kicsit komolyabb szerepet.
De amit mutat meccsről-meccsre az valami zseniális. Ahányszor becserélik/kezd nemhogy visszaesne picit a minőség (azért huszonéves játékosok vannak ott), hanem szinte rendre megváltozik pozitív irányba a játék képe.
Ha alig 16 évesen így játszik, félelmetes belegondolni 18 évesen mi lehet belőle.
Amitől kicsit tartok, hogy úgy jár, mint Fati, valaki egyszer akkorát aláver, hogy nem épül fel belőle rendesen, de az arcával nem hiszem hogy gond lenne, ahogy nyilatkozik, viselkedik és ahogy beszélnek róla nem azt tükrözi, hogy benne lenne a sztárallűr. Illetve van benne klubhűség is, a City is vitte volna, de inkább maradt pedig a jövője, szerződése, regisztrációja is elég homályos volt.
Nyilván korai a jövő szupersztárjának kikiáltani, Aranylabdát adni neki vagy akár az eljövendőben nyilvánvaló húzóemberként számolni vele, de szerintem halkan meg lehet állapítani, hogy nagyon régen volt olyan játékos, aki "ígéretben" (tehetség, képességek, bátorság stb.) ennyire megközelítette volna Messit.
Forca Barca!!!!