Tavaly ha jól emlékszem az 50 %-át álltuk (ha rosszul emlékszem, javítsanak ki), ehhez képest még "jól jártunk", de itt Laportáék kicsit szék közt a földre ültek. Mindenképp ki akartak sajtolni 15 milliót a Spursből, a Gamperen volt az utolsó tárgyalás, de az angolok nem tudtak átigazolási díjat és a magas fizut is állni. Ha akkor ingyen elengedik, ami szintén nem lett volna jó üzlet, ennél is kedvezőbben állnánk. Persze ezt nem lehetett tudni előre, főleg, hogy az arabok is bepróbálkoztak csak oda meg Lenglet nem akart menni.gránit írta: ↑2023.08.30. 16:32:28Engem nem zavar. Lenglet tavaly 12 millió eurót keresett, ha erre a szezonra még többet kap, akkor még többet spórolunk (de ebben az esetben többet is fizetünk, mint 3 millió egy 12 milliós fizetés esetén).
Jó lenne, ha a jövőre véglet rá tudnánk sózni valakire, sok helyet szabadítana fel.
Arra kíváncsi leszek, hogy ez a Fatis téma mennyire komoly, nem nagyon hinnék benne, de egyre több forrás hozza le .
Ez az Abde üzlet is úgy néz ki, hogy vihar a biliben volt. 20 millió túl szép volt hogy igaz legyen, annyiért szerintem csomagoltak volna neki, főleg, hogy támadók vannak elegen, (Torres, Fati, Lewa, Raphinha, most már valószínűleg Yamal is előtte lesz) ráadásul Roque is jön még januárban, Xavi pedig úgy néz ki amúgy sem a 3 támadós felállást erőlteti. Szerintem egy 5-10 milliós ajánlattal is szélnek lehetne ereszteni.