Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Pedri leghosszabb sérülése pont erre az időszakra esik: 21 szept-22 januárig 102 nap,előtte is volt egy rövidebb sérülése,ők sem voltak mágusok.Nagybarcelona írta: ↑2023.08.24. 18:56:20
https://www.transfermarkt.com/albert-ro ... ainer/5117
Az ezelőtti erőnlèti edzőnk Koeman előtt Rijkaarddal ès Guardiolaval dolgozott együtt. Már többször linkeltem. Nèzzük meg a mostani erőnlèti edzőt vagy a szakmai stábot.
Nem hiszem el, hogy az egyik legnagyobb klubnak ennyire futja. De hát ne csodálkozzunk...
https://www.transfermarkt.com/albert-ro ... ainer/5117gránit írta: ↑2023.08.24. 18:07:37Két forduló, két sérülés. Ezzel kapcsolatban jut eszembe Dembelé, akinek én egyáltalán nem vagyok rajongója, de a rengeteg sérülés nem csak az ő hibája volt. Például Dembélé a meccseken a futásai 90 százalékat sprintben tette meg, miközben a tréningeken a futómennyiségnek csupán egyötödét végezte sprintelve. Fizikai felkészítő szakemberek nagyjából egyetértenek abban, hogy a magas intenzitású futások közötti ilyen mértékű különbség megnöveli az izomhúzódások és szakadások esélyét.
És akkor állandóan lesérül Araújo, Pedri, Christensen. A stábbal kapcsolatban ezek azért felvetnek kérdéseket.
Kicsit megnyugodtam, mert úgy látom, nem vagyok egyedül, aki úgy érzi, hogy "mindenki szembejön az autópályán".....Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.08.24. 14:50:12A logika ezt diktálná, ezért fog Xavi valami totál mást kitalálni![]()
Pont egy rohanósabb, támadóbb csapat ellen?!?
Vagy kiallhatnank mondjuk 3 tamadoval is vegre. Fati-Lewa-Ferran. Mogottuk Romeu-de Jong-Gundogan.

Előbbi mondjuk gáz, de azért nem egy egyedi eset. Izomsérüléseknél gyakori a visszaesés, és maguk az izomsérülések (húzódás, kisebb szakadás) is gyakoriak.Stalkyard írta: ↑2023.03.23. 08:40:53Állítólag visszaesés következett be a felépülésében, további 1 hónapra kidőlt...
Remek lesz, ha nála is ez lesz innentől, hogy a szezon harmadát/felét a lelátón csücsül. De biztos megérte 17 évesen 70 vagy mennyi meccset beletenni, meg azóta is széthajtani ész nélkül amikor épp egészséges.
Ne legyen igazam, de nála is meg Gavinál is azt érzem, hogy beüt majd a Fabregas effektus, és 29-30 éves korukra kifúj a karrierjük, mert 17 éves koruktól kezdve szezononként 40-50 meccseket tolnak.
Szerintem egyáltalán nem mindegy, hogy a csapat legfontosabb játékosa egyáltalán nem játszhat vagy az első meccsét játssza hosszabb idő után.