Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Abszolút jól játszik Dominik, remek időzítés volt, hogy most váltott, főleg, hogy a Pool most konkrétan generáció váltást csinált a kp-n. Nem hittem volna, hogy így beilleszkedik rögtön, úgy voltam vele, hogy már az is jó, ha benne van a rotációban, erre végigtolja mind a 4 meccset, kétszer megválasztják a meccs emberének, és lehet ő lesz a hónap Pool játékosa is. Hát soha rosszabb hónapot.LG írta: ↑2023.09.03. 17:18:15Nem akarok semmit elkiabálni, de nagyon bíztató, amit eddig Szoboszlai mutat a Liverpoolban. Gera is letette a névjegyét a PL-ben, ő is nemzetközi szinten elismert játékos volt, de Dominik, aki egy azóta még erősebb PL-ben játszik egy igazi sztárcsapatban, még ennél is többre viheti. Csak így tovább!
Ami a vörösöket illeti, bennük is látok fantáziát. A mi fiúnk úgy tűnik, jó lesz, Nunez is megérkezni látszik. Salah távozásáról vannak pletykák, na ő viszont nagyon kéne, hogy maradjon. Akkor szerintem rendben is lesznek. A Cityt szerintem nem fogják meg, de top 4-be jók lesznek, úgy gondolom. De óriási harc lesz a BL-helyekért. Tudom, hogy ezen a fórumon sokan nem szeretik a PL-t, és valóban nagy a hype körülöttük, de azért az idei mezőny valóban nagyon komolynak néz ki.
Hát igen. Mondjuk az a Pool győzelem emberhátrányban a Nunez duplával brutális volt, élmény volt nézni. Lehet, hogy végre ő is meg fog most érkezni arra a klasszis szintre egy év dadogósabb játék után, amire predesztinálták. Egy csatárnál néha csak ennyi kell, hogy átkapcsoljon valami az agyában.
Én nem láttam a meccseiket, elhiszem, hogy nem játszottak rosszul, ráadásul a szezon eleje van, még nagyon sokat alakulhatnak. Csak a tavalyi szezonban is sokáig az ment, hogy egész jól játszanak, így az eredmények is jönni fognak előbb-utóbb, de aztán csak nem jöttek. Az edzői munkán sok múlik majd, akkora volt a játékosmozgás, hogy teljesen új csapatot kell építeni. Meg a vezetőségen, hogy mennyi lesz a türelem az edző is a csapat felé, tavaly nem sok volt.visca el barca írta: ↑2023.08.20. 21:37:18en lattam mindket meccsuket, nem jatszanak ok annyira rossz focit. top6ban boven benne lesznek év végén.
PSG

Én azért sajnálom őket, mert a mostani helyzetükhöz kellett az orosz-ukrán háború és Abra távozása.
Az FC Bournemouth is 2 meccs 1 ponttal áll, 2:4-es gólkülönbség, ugyanúgy, mint a Chelsea.

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018358csababarca írta: ↑2023.08.20. 12:55:59De linkeld ezeket a fórumokat, mert szeretem ezeket olvasni egyébként:D

Én ezt, Milan fórumot, és amikor unatkozom, youtube kommenteket szoktam főleg olvasni.csababarca írta: ↑2023.08.20. 12:55:59Ezeket nem tudom hol olvasod, kb mindenhol lepippantják egy sima közepes meccse után is:Dbence0330 írta: ↑2023.08.20. 12:45:56Igen, mindenhol alatt a hazai porondot értettem, ezt tényleg nem írtam oda. Kb jót nem olvastam még róla, más fórumon sem, csak hogy nagyon a hajával foglalkozik, páva, nem alázatos, csak a lábából él, Gera ezerszer jobb volt, megbukott még a gyenge német bajnokságban is, ésatöbbi. Nemzetközi szinten szerencsére nyilván magasan jegyzett.![]()
Én akárhol járok, reddit, egyéb csapatok fórumai, trollfoci posztok, mindenhol ajnározva van, minimális negatív hang van vele kapcsolatban.
De linkeld ezeket a fórumokat, mert szeretem ezeket olvasni egyébként:D
Ezeket nem tudom hol olvasod, kb mindenhol lepippantják egy sima közepes meccse után is:Dbence0330 írta: ↑2023.08.20. 12:45:56Igen, mindenhol alatt a hazai porondot értettem, ezt tényleg nem írtam oda. Kb jót nem olvastam még róla, más fórumon sem, csak hogy nagyon a hajával foglalkozik, páva, nem alázatos, csak a lábából él, Gera ezerszer jobb volt, megbukott még a gyenge német bajnokságban is, ésatöbbi. Nemzetközi szinten szerencsére nyilván magasan jegyzett.![]()