Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Igazad van! Ha a felsorolt országok csapatai lennének a Bulgária ellenfelei, már beírták volna nekik a 3:0 győzelmet és kész.Sinya22 írta: ↑2023.11.13. 17:39:04Az UEFA szokás szerint bizonyítja, hogy mennyire bohócok gyülekezete. Hétfő este van, de még mindig nem tudni Bulgária meg tudja-e rendezni a selejtező meccset, és ha igen, akkor hol. Inkább úgy tűnik hogy ebből nem lesz meccs, de azért 3 nappal a meccs előtt még itt tartani.. arra is kíváncsi lennék, hogy ha most Bulgária ellenfel nem mi, hanem egy Németország vagy Anglia lenne, akkor ugyanez lenne a helyzet, vagy már rég lenne egy hivatalos állásfoglalás.![]()
Én csak Southgate makacsságát tudom belelátni. Biztos vagyok benne, hogy Ő is látja, hogy emberhátrány a csávó. És nálam ez már átlépte a komédia határát, rendesen sajnálom már, a fején is látni, hogy teljesen szét van. Lépnie kellett volna a Unitedből, egy környezetváltozás talán helyrerakná, elvileg nem volt Ő annyira tragikus a United előtt.

Meg is köszönték Flick munkáját. Tény, hogy nem megy a német válogatottnak, de pont egy barátságos meccsen telik be a pohár?

Ráadásu nem is kis gól volt.
Pár hónapja linkeltem erről valahová egy youtube elemzést, de már én sem tudom, melyikben. Iszonyú látványos focit tolnak, örülnék, ha megragadna legalább imitt-amott a stílus.Cseri írta: ↑2023.07.30. 19:12:25Elnézést,ha rossz topicba teszem. Tartalmas elemzés a poziciós játék egy lehetséges alternatívájáról:
https://telex.hu/sport/2023/07/30/ferna ... ia-elemzes