Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abban biztos vagyok, hogy kókósan is többet tud, mint ez a szerencsétlen Abde. Egy jó megmozdulása nem volt, nettó emberhátrány a srác.NovaProspekt írta: ↑2023.08.14. 00:04:50Egy rossz meccs miatt nehogy elkezdjünk most epedkedni a kiégett partidrogos hulladék után, mint az egy hetes pizzára a hűtő mélyén. Neymar ezen a meccsen az ég adta világon semmit nem csinált volna.
Az ember azt hinné, hogy tanultunk a tavaly tavaszból, hogy ezzel a felállással képtelenek vagyunk helyzeteket kialakítani… De úgy látszik mégse. Van 3 balszélsőnk, abból 2 szétlőtte magát az elmúlt meccseken, erre beteszünk oda egy középpályást. Értem én, hogy egyszer jól jött ki a lépés ezzel a taktikával a Real ellen, de azóta már elég sok csapat bebizonyította hogyan kell ellene védekezni. Középen nincs dominancia, cselek és helyzetek meg nincsenek, nyilván így gól sincs.visca el barca írta: ↑2023.08.13. 23:51:32nem a csalodottsag beszel belolem, de ha a kovetkezo 2-3 meccsunk ilyen lesz ezzel a hulye felalassal meg taktikaval, nekem ennyi volt idenre a meccsnezes. ennek az egesz rendszernek xavi a leggyengebb lancszeme ..
Egy rossz meccs miatt nehogy elkezdjünk most epedkedni a kiégett partidrogos hulladék után, mint az egy hetes pizzára a hűtő mélyén. Neymar ezen a meccsen az ég adta világon semmit nem csinált volna.
Viccen kívül én a Kecskemét Vidiről kapcsoltam át, nem szórakoztam jobban. Az iram szerintem ott konkrétan nagyobb volt. Döbbenet.NovaProspekt írta: ↑2023.08.13. 23:48:20Ennyi falábút egy meccsen egy magyar bajnokin nem látsz, botrány. És 120+ percen keresztül húzzák a rétestésztát, a semmit. Tényleg jól leromlott ennek a bajnokságnak a színvonala.